Haberler

Göztepeli Mehmet'in Fendi Maah'ı Yendi

Göztepe'de geçen sezon sergilediği futbolla şampiyonluğa önemli katkı sağlayan Mehmet Erdem, bu sene PTT 1'inci Ligi'nin ilk haftalarında yedek kalmasına rağmen Robert Maah'la girdiği forma savaşından galip çıktı.

Göztepe'de geçen sezon sergilediği futbolla şampiyonluğa önemli katkı sağlayan Mehmet Erdem, bu sene PTT 1'inci Ligi'nin ilk haftalarında yedek kalmasına rağmen Robert Maah'la girdiği forma savaşından galip çıktı.

YENİDEN GÖZE GİRDİ

İlk 5 haftada teknik direktör Metin Diyadin tarafından 11'de tercih edilmeyen ve 35 dakika şans bulabilen tecrübeli sol kanat oyuncusu, Maah'ın yaşadığı form düşüklüğü sonrası yeniden göze girerek Balıkesirspor ve Yeni Malatyaspor maçlarında 90 dakika oyunda kaldı. Fransız futbolcuyu, kulübeye iten Mehmet'in pazar günü Kayseri Erciyesspor müsabakasında da 11'de görev alacağı öğrenildi.

DEFANS VE ORTA SAHAYA OPERASYON

Öte yandan Kayseri Erciyesspor karşılaşmasının hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdüren sarı kırmızılı takımda Metin Diyadin'in defans ve orta sahada operasyon hazırlığı içinde olduğu ifade edildi. Metin Diyadin'in sakatlığı yüzünden 3 haftadır takımdan ayrı kalan sağ bek Benjamin Fuchs'u 11'de sahaya süreceği, Fuchs'un yerine görev yapan Erkan'ı da cezalı Barış'ın yokluğunda stopere çekeceği kaydedildi. Gökhan Karadeniz'in sakatlanmasıyla orta alanda zorunlu değişime gidecek olans Metin Diyadin'in bu mevkide Özgür ve Ertuğrul arasında tercih yapacağı belirtildi.

DİYADİN TAM 35 OLACAK

Bu arada Metin Diyadin'in PTT 1'inci Ligi'nde pazar günü Atatürk Stadı'nda Kayseri Erciyesspor'u konuk edecek olan Göztepe'yle 35'inci maçına çıkacak. İzmir'in plakası olan 35'ten esinlenerek "Tam 35 Göztepe" sloganını üreten taraftarlara bu anlamlı maçta galibiyet armağan edeceklerini belirten Metin Diyadin, Göztepe'nin başında şu ana kadar 34 karşılaşmada 18 galibiyet, 12 beraberlik ve 4 mağlubiyet elde etti.

ESKİ TAKIMLARINA RAKİP OLACAKLAR

Göztepe'nin sezon başında Kayseri Erciyesspor'dan kadrosuna kattığı kalecisi Gökhan Değirmenci ve santrforu Björn Vleminckx, hafta sonu eski takımlarına rakip olacak. Geçen sezon lacivert siyahlı formayla Süper Lig'de boy gösteren ancak küme düşmekten kurtulamayan 2 oyuncudan Gökhan, 26 maçta Kayseri Erciyesspor kalesini korurken Belçikalı Vleminckx de 21 mücadelede görev alıp 3 kez ağları sarstı.

ERTUĞRUL'DAN GENÇLERE MORAL

Göztepe'nin en tecrübeli isimlerinden ve geçen sezon elde edilen şampiyonluğun en önemli oyuncularından Ertuğrul Arslan, U21 takımını ziyaret etti. Gürsel Aksel Tesisleri'nde antrenör Zafer Uysal yönetiminde çalışan gençlerle bir araya gelen Ertuğrul, tecrübelerini ve tavsiyelerini aktardı, futbolcularla şakalaştı. Ertuğrul, U21 takıma bir de forma hediye etti.

- İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kayseri Erciyesspor Yeni Malatyaspor Balıkesirspor Metin Diyadin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title