Haberler

Gökhan Töre'yi Bılıc ve Terim de Ziyaret Etti

Takım arkadaşları ve Fenerbahçeli futbolcular ile birlikte gittiği bir eğlence mekanında silahlı saldırının ortasında kalan ve Beşiktaş Kulübü Medya Sorumlusu Can İpekçi ile beraber vurulan siyah beyazlı futbolcu Gökhan Töre'ye gün boyu ziyaretçi akını vardı.

Takım arkadaşları ve Fenerbahçeli futbolcular ile birlikte gittiği bir eğlence mekanında silahlı saldırının ortasında kalan ve Beşiktaş Kulübü Medya Sorumlusu Can İpekçi ile beraber vurulan siyah beyazlı futbolcu Gökhan Töre'ye gün boyu ziyaretçi akını vardı.

Yöneticilerden Ahmet Kavalcı, Ahmet Ürkmezgil, Deniz Atalay, takım kaptanı Tolga Zengin, Mustafa, Kerim Frei, Ersan, Oğuzhan, genç kaleci Emre ve takım çalışanlarının yanı sıra Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile Beşiktaş'ın teknik direktörü Slaven Bilic de hastaneye gelerek, Gökhan Töre ve Can İpekçi'yi ziyaret ettiler.

SLAVEN BILIC: "HALA ŞOKTAYIM"

Hala şokta olduğunu belirten Hırvat çalıştırıcı Slaven Bilic, Gökhan Töre ve Can İpekçi'nin Beşiktaş ailesinin bir parçası olduğunu vurgulayarak, "Onları ziyaret ettim. Çok şükür ki iyi durumdalar. Çok basit olmasa da çok da zor olmayan bir operasyon geçirecekler. Onlar için dua edeceğim. Bir an evvel buradan çıkmaları, aramıza katılmaları için aileleri dua ediyor, biz de dua edeceğiz. Çok üzücü bir olay yaşadık. Zaten buraya gelmeksizin de onların yanında olduğumuzu gayet iyi biliyorlardı. Umarım bir an evvel aramıza katılırlar. Hala şoktayım" dedi.

ad (os) - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Slaven Bilic Fatih Terim Gökhan Töre Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! YALI ÇAPKINI 68. BÖLÜM CANLI İZLE! #127916 Yalı Çapkını son bölüm tek parça FULL izle! 4 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title