Haberler

Gkv Özel Okulları Spor Kulübü Baskette Namağlup

Gaziantep Büyükşehir Belediye Spor Takımıyla Karşılaşan Gkv Özel Okulları Spor Kulübü Ekibi Takımın Yenilmezliğini Koruyarak Maçı 57-17'lik Üstün Bir Farkla Kazanarak Gurup Birinciliklerini Garantiledi.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından koordine edilen küçükler basketbol il şampiyonasında namaglûp unvanıyla rakiplerinin korkulu rüyası olan GKV Özel Okulları Spor Kulübü son maçında Büyükşehir Belediye Spor Kulübünü 57-17'lik bir skorla yenerek yenilmezliğini korudu.

Maçlara basketbol antrenörleri Mahmut Şahinler ve Vedat Oğuzcan'ın koçluklarında hazırlanan GKV Özel Okulları Spor Kulübü küçükler basketbol takımında Kaptan Emre Özyazgan, Yılmaz İsaoğlu, Vehbi Kepkep, Asım Kepkep, Deniz Özdal, Cihan Yalman, Ozan Can Akkuş ve Çınar Öztosun görev alıyor.

Yenilmezliğini koruyan GKV Özel Okulları Spor Kulübü küçükler basketbol takımı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen müsabakalara başladı başlayalı şu ana kadar kendi gurubunda toplam 7 maç yaptı. Yaptığı maçlarda rakiplerine şans tanımayan GKV'liler yenilmezliklerini koruyarak şampiyonaya devam ediyor. Gaziantep Büyükşehir Belediye Spor Kulübüyle son maçta karşılayan ve toplam dört periyotta yapılan maçın daha ilk periyodunda üstünlüğü ele geçiren GKV Özel Okulları Spor Kulübü ilk periyodu 20-4 lük skorla önde kapatarak maçı alacağı sinyallerini verdi.

Yoğun bir tezahürat altında geçen çekişmeli maçta GKV Özel Okulları Spor Kulübü rakibi Gaziantep Büyükşehir Belediye Sporu 57-17'lik açık bir farkla yenerek gurup birinciliğini garantiledi. Önümüzdeki günlerde Özel Sanko Okulları Spor Kulübü ve Özel Erdem Okulları Spor Kulüpleriyle karşılaşacak olan GKV'liler maç hazırlıklarını büyük bir dikkatle sürdürüyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title