Haberler

Geleceğin Şair, Yazar Ve Ressamları Ödüllendirildi

'5. Manisa Tarzanı Ve Çevre Günleri' Konulu Resim, Şiir, Kompozisyon Yarışmalarında Dereceye Giren Öğrencilere Ödülleri, Düzenlenen Törenle Verildi.

MANİSA Belediyesi tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen Manisa Tarzanı ve Çevre Günleri etkinlikleri kapsamında, Manisa Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle ilköğretim okulları arasında düzenlenen '5. Manisa Tarzanı ve Çevre Günleri' konulu resim, şiir, kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri, düzenlenen törenle verildi.

Manisa Belediyesi Kültür Merkezi Meclis Salonu önünde gerçekleştirilen ödül törenine, Belediye Başkan Vekili Nursel Ustamehmetoğlu, Milli Eğitim Müdür Vekili Aziz Ersoy, Milli Eğitim Şube Müdürü Abdullah Mesut Arslan, danışman Alparslan Ustamehmetoğlu, yarışmaya katılan okul öğretmen ve öğrencileri katıldı. Törene katılan protokol üyeleri, dereceye giren eserleri inceledi. Yapılan incelemenin ardından ödül törenine geçildi.

Şiir yarışmasında 30 eser arasından ilk üçe giren Gölmarmara Mustafa Kemal İlköğretim Okulu öğrencisi Ozan Doğan, Manisa Tarzanı Ahmet Bedevi İlköğretim Okulu öğrencisi Fatmanur Tekin ve Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencisi Vesile Dursun'a ödüllerini danışman Alparslan Ustamehmetoğlu takdim etti.

Kompozisyon dalında 7 eser arasından ilk üçe giren Dilek Şehit Emrah Akman İlköğretim Okulu öğrencisi Şehriban Gündüz, Manisa Bilim ve Sanat Merkezi öğrencisi Büşra Evren ve Sarıgöl Dört Eylül İlköğretim Okulu öğrencisi Okan Yılmaz'a ise, ödülleri Milli Eğitim Müdür Vekili Aziz Ersoy tarafından verildi. Daha sonra resim dalında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Resim yarışması birincisi ODTÜ Ülkem İlköğretim Okulu öğrencisi Eda Kaya, ikincisi Türk Hava Kurumu İlköğretim Okulu öğrencisi İrem Naz Üçbaylar ve üçüncü İclal Rana Çelik'e de ödüllerini Belediye Başkan Vekili Nursel Ustamehmetoğlu takdim etti. Yarışmaya katılan tüm öğrencileri ve öğretmenlerini kutlayan Belediye Başkan Vekili Ustamehmetoğlu, dereceye giren öğrencileri ayrı ayrı tebrik etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title