Haberler

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Beyşehir ilçesinde, Hüyük Sivil Toplum Kuruluşları Platformu'nca, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi protesto edildi.

Beyşehir ilçesinde, Hüyük Sivil Toplum Kuruluşları Platformu'nca, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi protesto edildi.

Platform Başkanı Salih Gül, ilçe meydanında yaptığı konuşmada, darbe girişimi ile Türkiye'nin milli egemenlik ve özgürlüğüne kast edildiğini söyledi.

Yapılan darbe girişimini kınadıklarını ifade eden Gül, şunları kaydetti:

"Yapılan bu hain darbe girişimi, cumhuriyetimize ve milletimize yapılmış bir saldırıdır. Olay duyulduğu andan itibaren tüm halkımız tek vücut olarak darbeye karşı koymuş, meydanlarda en güzel cevabı vermiştir. Bu saatten sonra halkımıza düşen görev, tehlike tam olarak geçinceye kadar vakarını bozmadan, taşkınlığa düşmeden, tarihi bilincine yakışacak soğukkanlı haliyle bu tehlikeyi bertaraf etmektir. Hükümetimizin ekonomi alanında aldığı acil tedbirlerle, ekonomimizde herhangi bir olumsuzluk yaşanmamış, döviz ve faizde olası dalgalanmalar olmadan halkımız ve esnafımız gayet soğukkanlı bir şekilde ticaretine devam etmiştir. Ayrıca bu alçak girişimde hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor, bu alçakça darbe teşebbüsünü ve her türlü terörü şiddetle lanetliyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Beyşehir Türkiye Hüyük Politika Güncel Haberler

title