Haberler

FETÖ'den Gözaltına Alınan "Uyanış" Filminin Yapımcısının Evinden Fetullah Karabiber Çıktı

Güncelleme:

FETÖ üyeliğinden gözaltına alınan 'Uyanış' filminin yönetmeni Ali Avcı'nın evine yapılan operasyonda, firari FETÖ'cü Fetullah Karabiber yakalandı.

15 Temmuz gecesini anlatan 'Uyanış' filminin yönetmeni olan Ali Avcı, gözaltına alındı. Avcı'nın evine yapılan operasyonda, FETÖ'nün Yıldız Teknik Üniversitesi soruşturmasında firari olan ve hakkında yakalama kararı bulunan Fetullah Karabiber yakalandı.

EVİNDEN FETULLAH KARABİBER ÇIKTI

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturmada hakkında gözaltı kararı çıkarılan Ali Avcı, Bağcılar'daki evinde gözaltına alındı. Polis tarafından evde yapılan arama sırasında kaçan bir kişi ise kovalamaca sonucu yakalandı. Yakalanan kişinin kendini Hasan Aslan olarak tanıttığı ancak yapılan kimlik kontrolünde bu kişinin FETÖ'nün Yıldız Teknik Üniversitesi soruşturmasında firari olan ve hakkında yakalama kararı bulunan Fetullah Karabiber olduğu tespit edildi. Karabiber'in 'Bylock' kullanıcısı olduğu belirtildi.

Gözaltına alınan 2 kişi emniyet müdürlüğüne götürüldü.

ALİ AVCI KİMDİR?

Reis ve Uyanış filmlerinin yönetmeni Ali Avcı, 28 Ocak 1981 yılında doğdu. Aslen Adıyamanlı olan Ali Avcı, doktora mezunudur. İlk kez 2010 yapımı Eşrefpaşalılar filmiyle adını duyuran Ali Avcı'nın Hop Dedik: Deli Dumrul, Dursun Çavuş ve Size Deniz Getireceğim, gibi yapımlarda imzası bulunuyor.


Kaynak: Haberler.com / Güncel

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Recep Tayyip Erdoğan Bağcılar Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title