Haberler

Esenboğa'da Belgeselci Tahsin Ceylan'ın Fotoğraf Sergisi

Su altı görüntüleme yönetmeni ve belgesel yapımcısı Tahsin Ceylan, Hatay'ın göllerindeki canlı yaşamını yansıttığı "Derinlerdeki Samandağ" ve "Amik Gölü'nün Son Gözyaşı" adlı fotoğraf sergisini sanatseverlerin beğenisine sundu.

Su altı görüntüleme yönetmeni ve belgesel yapımcısı Tahsin Ceylan, Hatay'ın göllerindeki canlı yaşamını yansıttığı "Derinlerdeki Samandağ" ve "Amik Gölü'nün Son Gözyaşı" adlı fotoğraf sergisini sanatseverlerin beğenisine sundu.

Esenboğa Havalimanı yolcu salonunda açılan sergide, Ceylan'ın Samandağ Sahili ve Amik Gölü'ndeki canlı yaşamını yansıttığı 62 fotoğraf yer aldı.

Ceylan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, her iki serginin de kendi içinde bir anlam taşıdığını dile getirerek "Samandağ sahili istilacı türlerin ülkemiz denizlerine ilk giriş noktasıdır. 'Derinlerdeki Samandağ' sergimiz ile bu egzotik istilacı türlere dikkat çekmeyi ve antik deniz ticaret yolu olan bölgenin su altı kültürel varlıklarını tanıtmayı amaçlıyoruz." diye konuştu.

Sergiyi gezen Esenboğa Havalimanı Mülki İdare Amiri Murat Soylu ise havalimanında daha önce birçok sergi açılışı yapıldığını anımsatarak, "Sergi çok anlamlı. Hazineyi yerin altından çıkarıp insanlarımızın bilgisine ve dikkatine sunuyor." ifadelerini kullandı.

Sergi, 12 Şubat'a kadar açık olacak.

Kaynak: AA / Güncel

Tahsin Ceylan Samandağ Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title