Haberler

EMİNÖNÜ'NDE RAMAZAN HAREKETLİLİĞİ

Güncelleme:

RAMAZAN alışverişi için Eminönü'nü tercih edenler yoğunluk oluşturdu.

RAMAZAN alışverişi için Eminönü'nü tercih edenler yoğunluk oluşturdu.

Ramazan bu akşam kılınacak ilk teravihle birlikte başlıyor. Ramazan alışverişi yapmak isteyenler Eminönü'ne akın etti. Eminönü'nde yoğunluk oluşurken, bu yıl da ramazan alışverişinin en çok tercih edileni hurma oldu.

'DÖRT GÖZLE RAMAZANIMIZI BEKLİYORDUK'

Ramazan alışverişi yapmak için gelen Mesude Yaşar Kahvaltılık almaya geldim. İlk sahur için hazırlık. Salam aldım, sucuk aldım, peynir aldım. Bayağı yoğundu, çok kalabalıktı. Müthiş kalabalıktı. Dört gözle bekliyorduk Ramazanımızı. Hurma da aldık. Rastgele aldım, ben fiyata baktım. Önceden her şeyi alıyorduk bu kadar para tutmuyordu. 500 TL getirdim bitti tükendi dedi.

YUMUŞAK OLDUĞU İÇİN KUDÜS HURMASI DAHA ÇOK GİDİYOR

Eminönü'nde esnaf olan Ahmet Akbulut, Bugün biraz yoğunluk var, fiyatlar düştü. Hurmanın kilosu 100'dü dün, bugün 90 yaptık sürümden kazanalım diye hem de müşteri alsın diye. Geçen seneye göre düşük ama buna da şükür. Bu zamma göre buna da şükür. Kudüs daha çok gidiyor yumuşak olduğu için diye konuştu.

YARIN İLK DEFA ORUÇ TUTACAĞIMIZ İÇİN HEYECANLIYIZ

Ramazan alışverişine gelen Ramazan Efe Çelik Ramazan alışverişi için geldik. Lokum aldık, hurma aldık, zeytin, peynir aldık. Genelde sahurda yenecek şeyler aldık. Yarın ilk defa oruç tutacağımız için heyecanlıyız. Yoğunluk bayağı vardı. Mısır Çarşısı'nın içerisi de kalabalık bayağı bir insan var. Kudüs hurması tercih ettik diye konuştu. Aygül Çelik İlk sahur için bir kahve aldım sadece. İlk sahurda da simit peynir yiyeceğiz dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title