Haberler

Elçi'nin Yakınları Twitter'dan Veda Mesajı Paylaştı

Güncelleme:

Silahlı saldırıda hayatını kaybeden Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi'nin yakınları, twitter hesabından "Hoşçakalın dostlar. İyilikle kalın" mesajını paylaştı.

Diyarbakır'da msilahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Tahir Elçi'nin Twitter hesabına ölümünün ardından yakınları tarafından bir fotoğrafı konularak, "Hoşçakalın dostlar. İyilikle kalın'' yazıldı.

CENAZESİ 11.00'DE TOPRAĞA VERİLECEK

Elçi'nin Selahattin Eyyübi Devlet Hastanesi'nden saat 10.00'da alınacak cenazesi Koşuyolu Parkı'na getirilecek. Elçi, burada saat 11.00'de yapılacak törenin ardından Bağlar İlçesi'ndeki Yeniköy Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

YAKINLARINDAN YÜREK BURKAN SON MESAJ

Bu arada Elçi'nin Twitter hesabına ölümünün ardından yakınları tarafından bir fotoğrafı konularak, "Hoşçakalın dostlar. İyilikle kalın" yazıldı.

İlgili Haberler
Kaynak: Haberler.com / Güncel

Tahir Elçi Diyarbakır Twitter Güncel Haberler

500

Yorumlar (69)

KONYALI42:

Pkk bunun ipinide çekti vay be kendi halkını katleden pkk ya hala tapıyorlar

48
14
yanıtYanıtla
ÜLKÜCÜ HAREKET:

ŞEHİT OLAN İKİ POLİSİMİZE ALLAHTAN RAHMET DİLİYORUZ

50
10
yanıtYanıtla
antalya:

pkk nın terörist olduğunu öğrendi amaaaa geç kaldı

40
20
yanıtYanıtla
malsin:

Gerçekten malın tekisin ve senin bu yoruminu begenenlerde varmış koyun sürüleri bu suikast polis saldırgan dediği şahsa kuru sıkı tabanca ile ateş ediyor sizin o kör gözleriniz gormiyor görmek istediğiniz gibi görüyorsunuz allah allah deyip bu zulmü görüp sesiz kalan dilsiz şeytanla r gün gelecek sizin gigibi allahsizlardan kurtulacaz az kaldı

yanıt1
yanıt1
NIKAH:

TVLERE ÇIKIP PKK TERÖR ÖRGÜTÜ DEĞİDİR DERKEN EKRANLARI BAŞINDAKİ MİLYONLARIN BEDDUASINI ALMIŞTI ZATEN. . BİNLERDE ASKERİMİZ KATİLLERİ HENDEK KAZICILAR TERÖRİST DEĞİL ÖYLE Mİ. . AL SANA İŞTE. Yazın

30
18
yanıtYanıtla
Müslüman Mobil-ANDROID:

cehennemdeiyiyanmalar

27
20
yanıtYanıtla
serdar:

Sen rahat uyu sayın barış elçisi mekanın çenet olsun

18
25
yanıtYanıtla
Saadet:

Kalaşnikoflu barış elçisi. TERÖRİST katil PKK avukatı değil miydi bu? Bu adamın ölümüne Türkiye cumhuriyeti düşmanları üzülüyor HDP Üzülüyor yabancılar üzülüyor.

yanıt2
yanıt1
batmanlı 72Mobil-ANDROID:

mekan cennet olsun

21
15
yanıtYanıtla
mantık:

Pkk terör örgütü değil diyordu kendileri . Allah

21
15
yanıtYanıtla
Tüm 69 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title