Haberler

'Eğitime Destek Çubuğu', Öğretmeni Görevinden Etti

Güncelleme:

Antalya'da öğrencilerin eline pergelle vuran ve 'Eğitime Destek Çubuğu' yazılı bir sopayı sınıfta bulundurduğu ileri sürülen öğretmen Adem Ünlü, görevden alındı.

Antalya'nın Korkuteli İlçesi'nde ücretli öğretmen olarak iki ortaokulda Fen Bilgisi dersine giren Adem Ünlü, sınavda yaptıkları yanlış sayısı kadar öğrencilerin eline pergelle vurduğu, 'Eğitime Destek Çubuğu' yazılı bir sopayı sınıfta bulundurduğu iddiaları üzerine görevinden alındı. Öğretmen hakkında hem Milli Eğitim, hem savcılık soruşturma başlattı.

SINIFTA "EĞİTİME DESTEK ÇUBUĞU" YAZILI SOPA

Korkuteli'nin Yazır Mahallesi'nde Fevziye Polat Ortaokulu velilerinin şikayeti üzerine öğretmen Adem Ünlü hakkında, 2 sınıfta geçen çarşamba günü yapılan sınavda öğrencilerin yaptığı yanlış sayısına göre ellerine pergelle vurduğu, Tatköy Ramazan Karabağır Ortaokulu'nda da üzerinde 'Eğitime Destek Çubuğu' yazılı sopayı sınıfta bulundurduğu yönünde soruşturma açıldı.

ÖĞRETMENİN GÖREVİNE SON VERİLDİ

Korkuteli Kaymakamlığı, Korkuteli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne ulaşan şikayetler üzerine İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından görevlendirilen müfettişler tarafından idari soruşturma yürütülürken, Kaymakamlık öğretmenin görevine son verdi. Öğrencilere dayak atıldığı yönündeki iddialar da Kaymakamlık tarafından savcılığa bildirildi.

Korkuteli Kaymakamı Erol Tanrıkulu, bu olay kendilerine yansır yansımaz öğretmenin görevine son verdiklerini açıkladı. Yerine başka bir öğretmenin görevlendirildiğini açıklayan Kaymakam Tanrıkulu, İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden talep edilen müfettişlerin idari soruşturmayı sürdürdüğünü, ayrıca öğrencilere dayak olayı olduğundan olayın Korkuteli Savcılığı'na intikal ettirildiğini kaydetti.

"23 YANLIŞA 23 SOPA"

Öğretmenin Tatköy Ramazan Karabağır Ortaokulu'nda üzerinde 'Eğitime Destek Çubuğu' yazılı sopa bulundurduğu, bu sopayla öğrencileri dövdüğü iddialarının yanı sıra, Fevziye Polat Ortaokulu'nda deneme sınavı sonrası 5'inci sınıf öğrencilerini yaptıkları yanlış sayısı kadar ellerine pergelle vurarak dövdüğü iddiaları bulunuyor. Öğretmenin, bir öğrencinin 23 yanlışı çıktığı için eline 23 kez pergelle vurduğu da öne sürülüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Milli Eğitim Müdürlüğü Erol Tanrıkulu Antalya Yazır Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (18)

arzumobilWeb@haberler.com:

Ögretmeninden tokat bile yemeden büyüyen gencligin hali ortada

9
1
yanıtYanıtla
ali dinçerMobil-ANDROID:

nerede o eski eti senin kemiği benim veliler.

8
1
yanıtYanıtla
umuttMobil-ANDROID:

ben cocugumu okula ogretmen dovsun diye yollamiyorum cocuguma vuran ogretmeni acik soylim pisman ederimm o sopaya oturturum onu....

2
7
yanıtYanıtla
HARCANAN ZAMANLAR:

ÖYLERDE OLSA EĞİTİM BİTTİ , BÖYLEDE OLSA BİTTİ KÜÇÜK AYRINTILAR BUNLAR. GENÇLERİN GENÇİLİĞİNİ HARCAYIP OKUTUP İŞSİZ GÜÇSÜZ DOLAŞTIRANLARI DA BU DÜNYADAN ATACAKSIN

9
0
yanıtYanıtla
Sedat ağlemanMobil-IOS:

Olurmu öyle ya korkutarak başarı saglanmaz.

1
7
yanıtYanıtla
Öğretmen Mobil-IOS:

Gidip saçma sapan bölüm okuyanları sırf torpili var diye ücretli öğretmen yapar ve branş öğretmenlerini açıkta bırakırsan böle olur. Süt ve süt ürünleri gibi peş para etmez bölümlerden mezun olanlar gelip okullarda matematik, fen, sosyal gibi derslere giriyo. Iktidar yalakası olanlar bi düşünsün bunların yetiştirdiği öğrencilerden ne bekliyorlar acaba

5
2
yanıtYanıtla
mehmet kulak Mobil-ANDROID:

egitim dili tatli dildir sopa degil

3
3
yanıtYanıtla
Koyunlara ZAM KOYUNMobil-IOS:

Nerde Öğretmenin vurduğu yerde gül biter diyenler

6
0
yanıtYanıtla
ali dinçerMobil-ANDROID:

niye dovuyosun ki ona verilecek en büyük ceza zaten bi şey ogrenmemesidir memleketin ameleyede ihtiyacı var.

4
0
yanıtYanıtla
Öğretmeni ve Mobil-ANDROID:

Öğretim görevlisini eze eze paspasa çevirdi bu hükümet. bu zamanda yapılan rezalet geçen tüm zamanlarda yapılmadı. Sinirli BaşAsabi Bey gelsin de görev yaptığımız okullarda 1 gün geçirebilsin bakalım

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title