Haberler

Düzce'de Kaçak Balık Avcılığıyla Mücadele

Düzce'de Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğü ve İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri, kaçak avcılıkla ilgili denetim yapıldı.

Düzce'de Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğü ve İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri, kaçak avcılıkla ilgili denetim yapıldı.

Hasanlar Baraj Gölü, Efteni Gölü, Aksu Deresi ve Büyük Melen Çayı'nda iç su denetimi ve Akçakoca'da ise Sahil Güvenlik Komutanlığı personeli eşliğinde deniz denetimleri gerçekleştirildi.

Denetimler sonucunda yasa dışı avcılıkta kullanılan 42 tane 20 kilometre uzunluğunda balık ağıyla 2 tane pintere el konuldu. İki tekneyeyse idari para cezası uygulandı.

İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Harun Kabaoğlu, kontrollerin devam edeceğini belirterek, "İlimiz su ürünleri av sahalarında İl Müdürlüğümüz su ürünleri denetim ekipleri tarafından yürütülmekte olan kontrol faaliyetleri artarak devam edecektir. Ticari ve amatör su ürünleri avcılığı yapan vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamaları için su ürünleri av yasaklarına uymaları hem kendi menfaatleri, hem de su ürünleri kaynaklarının sürdürülebilirliği açısından büyük önem taşımaktadır." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Sahil Güvenlik Komutanlığı Akçakoca Hasanlar Düzce Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title