Haberler

Doğalgaz Alımı İçin Kış Gelmeden Bir Ayda 2 Binden Fazla İşlem

Başkent Doğalgaz'ın Yaklaşık Bir Ay Önce Başlattığı 24 Saat Gaz Satışına Ankaralılar Yoğun İlgi Gösterdi. Havaların Soğumasıyla Birlikte Uygulamadan 1 Ay İçinde 2 Bin 38 Kişi Yararlandı.

Başkent Doğalgaz’ın yaklaşık bir ay önce başlattığı 24 saat gaz satışına Ankaralılar yoğun ilgi gösterdi. Havaların soğumasıyla birlikte uygulamadan 1 ay içinde 2 bin 38 kişi yararlandı.

BAŞKENT Doğalgaz’ın 15 Ekim’de başlattığı 24 saat gaz satışına Başkentli yoğun ilgi gösterdi. Doğalgaz satışının üç ana merkezde sabaha kadar yapıldığı uygulamadan bir ayda 2 bin 38 Başkentli faydalandı. Havaların soğumasıyla birlikte bu sayının daha da artması bekleniyor.

24 saat doğalgaz satışının şimdiden hedefine ulaşmasından mutluluk duyduklarını söyleyen Başkent Doğalgaz Genel Müdürü Harun Gündüz, “Kış ayı gelmeden 1 ayda 2 bin 38 kişi bu hizmetten faydalandı. Bu kış yaşanacak yoğunluğa göre 24 saat gaz satışı yapılan merkezlerin arttırılmasını planlıyoruz” dedi.

Gündüz 24 saat gaz satışının şimdilik üç ana merkezde yapıldığını belirterek şunları söyledi:

24 saat satış

“Yaklaşık bir ay önce Maltepe Başkentgaz Abone Merkezi, Keçiören PTT ve Havalimanı PTT olmak üzere üç noktada başlattığımız 2 saat doğalgaz satışı vatandaşlarımızdan yoğun ilgi gördü. Bin 321’ Maltepe olmak üzere bir ayda 2 bin 38 işlem yapıldı. Havaların iyi gitmesini de göz önüne alırsak bu rakam bu hizmetin ne kadar gerekli olduğunu gözler önüne seriyor.

Vatandaşların mağduriyetinin giderildiği gibi ticarethanelerde yaşanan doğalgazın bitmesi gibi hoş olmayan durumların da önüne geçmek bu hizmetin ana hedeflerinden bir tanesiydi. Ticarethane sahiplerinden de bu hizmet için bolca teşekkür aldık.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title