Haberler

Diyarbakır: Diyarbakır'da "Huzur A" Operasyonu

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü, Halkın Huzur ve Güveni İçin Başlattığı "Huzur A" Operasyonunda Çeşitli Suçlardan Aranan Çok Sayıda Şahıs ile Çeşitli Çap ve Markalarda Ruhsatsız Tabanca Ele Geçirdi.

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü, halkın huzur ve güveni için başlattığı "Huzur A" operasyonunda çeşitli suçlardan aranan çok sayıda şahıs ile çeşitli çap ve markalarda ruhsatsız tabanca ele geçirdi.

Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Terör, Kaçakçılık, Asayiş ve Özel Harekat timleri ile Çevik Kuvvet polisinin de katıldığı Huzur A operasyonunda, çeşitli suçlardan aranan 15 şahıs, 2 adet Glock olmak üzere toplam 7 adet çeşitli çap ve markalarda tabanca ve bu tabancalara ait 47 adet mermi ile çok sayıda içime hazır esrar maddesi ele geçirildi. Trafik ekiplerinin yaptığı uygulamalarda ise 110 araç kontrol edilirken, bu araçlardan 8'i trafikten men edilirken, 4 bin 29 YTL para cezası kesildi. Umuma açık 7 işyerine ise idari işlem yapıldı.

Emniyet Müdürü Zeki Çatalkaya, "Huzur A" operasyonu kapsamında, başarılı çalışma yapan mesai arkadaşlarını tebrik ederek, bu tür operasyonların halkın huzur ve güveni için aralıksız devam edeceğini söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title