Haberler

Diyarbakır'da 9 Yıl Boyunca Cinayetten Aranan Şahıs Yakalandı

Diyarbakır'da 2003 yılında Bedri ve Eyüp Üçdağ isimli iki kişiyi silahla öldüren bir kişi 9 yıl sonra polis tarafından yakalandı.

Diyarbakır'da 2003 yılında Bedri ve Eyüp Üçdağ isimli iki kişiyi silahla öldüren bir kişi 9 yıl sonra polis tarafından yakalandı.

Edinilen bilgilere göre, 30 Eylül 2003 tarihinde Bağlar ilçesi Hatboyu Caddesi üzerinde aralarında husumet bulunan Üçdağ ile Demirok aileleri fertleri arasında çıkan silahlı kavgada Bedri Üçdağ ve Eyüp Üçdağ isimli iki kişi hayatını kaybederken, Celal Üçdağ ve Mehmet Biçer ise yaralanmıştı. Olayın firari şüphelilerinin yakalanmasına yönelik olarak Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışmalarda; cinayeti gerçekleştiren firari şüphelilerden bir şahıs 19.02.2011

tarihinde yakalanarak çıkarıldığı mahkeme tarafından hem kendisine hem de firari sanık O.D.'ye 28 yıl 7 ay 20 gün haspis cezası vermişti. Firari sanık O.D.'nin bulunması için çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, yapılan çalışmalar neticesinde O.D.'yi Peyas Mahallesi Fırat Bulvarı üzerinde yapılan bir operasyonla yakalarken, Diyarbakır 2. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından daha önce yakalanan sanık ile birlikte yapılan yargılamada 28 Yıl 7 Ay 20 gün kesinleşmiş Hapis Cezası bulunması nedeniyle

cezaevine teslim edildi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Eylül Eyüp Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title