Haberler

Sokak Hayvanları Merkezi 50 binden fazla hayvanı ağırladı

Güncelleme:

Denizli Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Barınma, Rehabilitasyon Merkezinin 3 yılda toplam 50 bin 576 sokak hayvanını misafir ettiği bildirildi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Barınma, Rehabilitasyon Merkezinin 3 yılda toplam 50 bin 576 sokak hayvanını misafir ettiği bildirildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, 4 Ekim 2018 Dünya Hayvanları Koruma Günü'nde faaliyete geçen merkezde hasta, yaralı hayvanlara bakım, tedavi ve eğitim hizmetleri verildi.

Sokak hayvanlarının yanı sıra kartal, atmaca, tilki, vaşak, sincap ve leylek gibi yaban hayatından hayvanların da tedavi edildiği merkezde, 3 yılda 4 bin 500 hayvan sahiplendirildi.

Ayrıca 7 bin 846 hayvana tedavi, 6 bin 382 hayvana aşılama hizmeti sunuldu, toplam 50 bin 576 sokak hayvanı ağırlandı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, geçen yıl bin 276 sokak hayvanının sahiplendirildiği merkezde örnek çalışmalara imza attıklarını aktardı.

Tesisin 5 yıldızlı otel konforunda olduğuna işaret eden Zolan, şunları kaydetti:

"Hayvanlar da bu dünyanın bir parçası, onları aç, susuz, sevgisiz ve sahipsiz bırakmamak gerekiyor. Burada can dostlarımız neye ihtiyaç duyar, nasıl yaşar ve rahat eder diye düşünüp ona göre hareket ettik. Çünkü onlar bize emanet. Vatandaşlarımızın çocuklarıyla birlikte burada vakit geçirebilmesi için seyir terası, dinlenme alanları gibi bölümler de yaptık. Çok detaylı düşünülmüş bir proje."

Kaynak: AA / Güncel

Denizli Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title