Haberler

Denizli'de Olay Var

Aralarında Eski Başkan Zafer Katrancı'nın da Yer Aldığı 12 Kişinin Genel Kurul Kararıyla Üyelikten Çıkarılması Ortaladığı Karıştırdı. Kulübe Yakın Çevreler, ''başkan İpek İntikam Aldı'' Derken, Katrancı, ''denizlispor Tarihine Leke Sürüldü'' Yorumunu Yaptı.

Aralarında eski Başkan Zafer Katrancı'nın da yer aldığı 12 kişinin genel kurul kararıyla üyelikten çıkarılması ortaladığı karıştırdı. Kulübe yakın çevreler, ’’Başkan İpek intikam aldı’’ derken, Katrancı, ’’Denizlispor tarihine leke sürüldü’’ yorumunu yaptı.

DENİZLİSPOR'un önceki akşam yapılan kongresinde, geçmişte kulübü icraya verdikleri gerekçesiyle aralarında eski Başkan Zafer Katrancı'nın da yer aldığı bir grup yöneticinin üyelikten çıkarılması camiaya bomba gibi düştü. Kulübe yakın çevreler kararı, ’’Başkan Ali İpek'in intikamı’’ olarak yorumlarken, üyelikten çıkarılan Zafer Katrancı, ’’Bu olay Denizlispor tarihinin yüz karasıdır’’ diyerek yasal yollara başvuracağını açıkladı.

KONGREDEÖNERGEVERİLDİ

Denizlispor Koleji'ndeki kongrede bir grup üye, geçmişte alacaklarını tahsil etmek için kulübü icraya veren 12 yöneticinin üyelikten ihraç edilmesi için önerge verdi. Kongre Divan Başkanı Adil Demir'in oylamaya koyduğu önerge kabul edilince Zafer Katrancı, Hasan Hüseyin Ateş, Ali Akça, Salih Demirkan, Coşkun Caner, Yurdal Duman, Yasin Cinkaya, Ramiz Bilgiç, Kamil Battal, Osman Duran, Necdet Durmuş, Turgay Biçer üyelikten çıkarıldı.

KİMSE MUHATAP OLMADI

Bazı çevreler, Ali İpek'in kendisinden önce görev yapan ve kulübü icraya vererek başkanlık koltuğuna oturduğu dönemde elini kolunu bağlayan Katrancı ve ekibinden intikam aldığını öne sürerken, ihraç edilen isimler karara tepki gösterdi. Genel kurula katılmayan Zafer Katrancı, ’’Duyunca şoke oldum. Bu olay, Denizlispor tarihine düşmüş kara bir lekedir. Kararın iptali için yargıya başvuracağım’’ dedi. Görevi devrettikten sonra alacakları konusunda muhattap bulamadıklarını kaydeden Katrancı şöyle devam etti: ’’Kimse bize paranız şu tarihte ödenecek demedi. Biz de muhattap bulamayınca yasal yola başvurduk. Ali İpek göreve geldiğinde kasaptan manava kadar herkes icra yoluna gitti. Yıllarca hiç kimse Denizlispor'u icraya vermedi de neden İpek döneminde verdi diye düşünsünler.’’

BİZİMLE ALAY ETTİLER

Zafer Katrancı döneminde 2. başkan olarak görev yapan Hasan Hüseyin Ateş, hesabını veremeyeceği hiçbir iş yapmadığını söyleyerek, ’’Ali İpek bizimle adeta alay etti. Alacaklarımızın ne zaman ödeneceğini sorduğumuzda dalga geçer gibi yanıtlar verdi. Başka yorum yapmak istemiyorum’’ dedi. Eski başkanlardan Ali Marım, ’’Denizlispor'a hizmet edenlerin alacaklarını icra yoluyla tahsil etmesi yanlıştı. Kişisel sorunlar yaşayanlar, bireysel tepkilerini göstermek adına kuruma zarar verdi’’ ifadesini kullandı. Başkan Ali İpek ise, genel kurulun kararına saygı duyulması gerektiğini söyledi.

Denizlispor’da büyük revizyon

DENİZLİSPOR'da Ali İpek dördüncü kez başkan seçilirken, yönetimde de ciddi revizyona gitti. Tüzük değişikliği ile üye sayısını 26’dan 16'ya düşüren İpek, ekibine 5 de yeni isim aldı. Böylece bir önceki yönetimden 15 üyeyi eleyen İpek, daha rahat çalışabileceği bir ortam yarattı. Kongrede 2007'de devraldıkları 22 milyon lira borcu 4 milyona düşürdüklerini söyleyen İpek, ’’Yeniden yapılanma süreci işliyor. Bu süreç, kasasında parası olan bir kulüp haline gelinceye dek sürecek. Yeni sezondaki hedefimiz ligi ilk 10 içinde tamamlamak’’ dedi. Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, Denizli'ye Avrupa standartlarında modern bir stat yapmak için çalışmaların devam ettiğini söylerken, Vali Yavuz Erkmen, ’’Denizlispor'a destek çıkmak hepimizin görevi olmalı’’ diye konuştu. Yeni yönetim şöyle: Ali İpek, Halil Pekdemir, Mehmet Özsoy, Hasan Kıbrıslıoğlu, Zafer Gökşin, Turgay Mersin, Akif Ercan, Cengiz Ayyavuz, Salih Amiroğlu, Ali Alaybeyoğlu, Rıdvan Erdemir, Suat Küçüker, Mehmet Baykent, Yavuz Dalaman, Kaan Şanklıkan ve Ali Değirmenci.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title