Haberler

Denizde Kaybolan Liseli Halil'in Ayakkabısı Bulundu

Kocaeli'nin Gölcük İlçesi'ndeki iskeleden geçen çarşamba günü 'Karamürsel Alp' adlı vapura bindikten sonra ortadan kaybolan lise öğrencisi 17 yaşındaki Halil Buğra Kurnaz'ın denizde ayakkabısı bulundu.

Kocaeli'nin Gölcük İlçesi'ndeki iskeleden geçen çarşamba günü 'Karamürsel Alp' adlı vapura bindikten sonra ortadan kaybolan lise öğrencisi 17 yaşındaki Halil Buğra Kurnaz'ın denizde ayakkabısı bulundu. Dalgıçlar, Halil'e ait olduğu kesinleşen ayakkabının bulunduğu bölgede dip taraması başlattı.

Kamera kayıtlarında, Gölcük'ten İzmit'e giden Kocaeli Büyükeşehir Belediyesi'ne ait  'Karamürsel Alp' adlı vapurunun arkasına geçtiği ve burada bir süre oyalandığı görülen Halil Buğra Kurnaz'ın, daha sonra görüntü kaydına rastlanmadı. Vapur, İzmit İskelesi'ne yanaştıktan sonra inen yolcular arasında da görüntüsünün olmaması üzerine Halil'in denize düşmüş veya intihar etmiş olabileceği ihtimali kuvvetlendi.

Halil'in bulunması için İzmit Körfezi günlerdir denizden ve havadan taranıyor. Deniz uçağı, Sahil Güvenlik ve Deniz Polisi botlarıyla yapılan aramaların dünkü bölümünde denizde bir ayakkabı bulundu.  Ayakkabının Halil Buğra Kurnaz'a ait olduğu belirlendi. Bunun üzerine aramalar ayakkabının bulunduğu nokta olan İzmit Körfezi'nin Marina önlerine kaydırıldı. Yalova'dan gelen dalgıç ekipleri bu bölgede dalışlar yaparak dibi tarıyor.

Baba Hacı Ahmet ile annesi Gülseren Kurnaz, gözyaşları içerisinde gelecek haberi bekliyor. - Kocaeli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Karamürsel Gölcük Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title