Haberler

Demirtaş'ta Sokak İftarı Düzenledi

Güncelleme:

"Ak Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı olarak, il başkanlığımız öncülüğünde sokak iftarları düzenliyoruz.

Ovaakça, Fatih, Başaran, Panayır, Hüdavendigar ve Pınarbaşı mahallelerinde verdiği sokak iftarlarıyla ramazan ayında da vatandaşla kucaklaşan AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı, bu etkinliklerine bir yenisi ekledi. AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı dün de Demirtaş Mahallesi'nde sokak iftarı düzenledi.

Demirtaş Meydanı'ndaki iftar programına AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Cihat Çini, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, AK Parti İl Başkanvekili Cemalettin Torun, AK Parti İl Disiplin Kurulu Üyesi Ömer Cihat Bay, Sosyal İşler Başkan Yardımcısı İbrahim Güney, AK Parti İl Teşkilat Başkan Yardımcısı Embiya Akkuş, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Kahveci, AK Parti Osmangazi İlçe yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

ÇİNİ'DEN DEMİRTAŞ HALKINA TEŞEKKÜR…

İftarın ardından mahalle halkına konuşma yapan AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Cihat Çini, ramazan ayının Demirtaş Mahallesi'ne tüm İslam alemine hayırlı olsun temennisinde bulundu. Mahalle halkının iftar programına göstermiş olduğu ilgiden dolayı çok mutlu olduğunu belirten Çini, "AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı olarak, İl Başkanlığımız öncülüğünde sokak iftarları düzenliyoruz. Bu sokak iftara gösterdiğiniz ilgi bizleri onurlandırdı ve mutlu etti" diyerek Demirtaşlılara teşekkür etti.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ise, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği sokak iftarlarının amacının ramazan ayının birlik içinde yaşanması olduğuna dikkat çekerek, Demirtaş Mahallesi'nde bunun güzel bir örneğinin görüldüğünü söyledi.

"EN GÜZEL ŞEKİLDE DEĞERLENDİRİYORUZ…"

Mustafa Dündar'dan sonra mahalle halkına hitap eden AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın da ramazan ayında manevi duyguların ve yardımlaşmanın ön plana çıktığına vurgu yaparak, "AK Parti olarak bizler de bu ayı en güzel şekilde değerlendirmeye gayret ediyoruz. Bursa'nın her noktasında teşkilatımız ve milletvekillerimiz sokak iftarlarıyla vatandaşımızla bir araya geliyor" dedi.

"SİYASETİ HALKLA BİRLİKTE YAPIYORUZ…"

Türkiye'de ilk kez böylesine geniş katılımlı sokak iftarları düzenlendiğinin altını çizen Başkan Yalçın, "Bursa halkına sokak iftarlarına gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Biz siyaseti de halkla birlikte, vatandaşın iradesi çerçevesinde yapmaya çalışıyoruz. Bugün burada yaptığımız da budur… Önümüzdeki dönemde Demirtaş'ın gelişmeye ve büyümeye devam edeceğine inanıyorum. Bunun için AK Parti işbaşındadır" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sedat Yalçın Osmangazi Ak Parti Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title