Haberler

Danone Gönüllülerinden İstanbul'a 4 bin fidan!

Güncelleme:

Danone'nin sütlü ürünler, su, medikal beslenme ve anne bebek beslenmesi iş birimi çalışanları bir araya gelerek gönüllülük programını başlattı. Gönüllüler, ilk adımda İstanbul'a 4 bin ağaç kazandırdı.

Danone Türkiye'nin sütlü ürünler, su, anne bebek beslenmesi ve medikal beslenme iş birimleri çalışanlarından oluşan gönüllüler ekibi, Sultangazi'nin ardından Eyüp Odayeri Köyü'ne de 2 bin ağaç dikti.

Danone Gönüllüleri bu yıl ayrıca iş güvenliği uzmanlıklarını Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı'nda (Koruncuk Vakfı) uygulamaya döktü. Koruncuk ile bugüne kadar pek çok projeye imza atan Danone, ilk gönüllülük girişiminde de Koruncuk'un rehberliğiyle yola çıktı. Bolluca Köyü'nde öncelikle gönüllülük eğitimi alan Danone çalışanları, daha sonra ilk saha deneyimlerini yine köyün içinde yer alan Milupa Kültür Merkezi ve bir evi iş güvenliği kurallarına uygun şekilde düzenleyerek edindi. Danone Gönüllüleri, merdivenler için kaydırmaz bantlardan kapı açılma yönü uyarılarına kadar pek çok detayda uygulama yaptı.

Sağlıklı gelecek tutkusuyla yola çıktık

Danone'un "sağlıklı gelecek" tutkusuyla yola çıktıklarını belirten Danone Nutricia Anne Bebek Beslenmesi ve Danone Türkiye Entegrasyondan Sorumlu Genel Müdürü Gamze Çuhadaroğlu, "Bu yıl tüm Danoneliler olarak 4 bin ağacımızı İstanbul'a kazandırdık ve göz bebeğimiz olan Koruncuk Vakfı Bolluca Köyü'nde çocuklarımızın riskten uzak bir ortama ulaşması için iş güvenliği kuralları uygulaması yaptık. Ülkemize ve dünyamıza katkı sunmayı bir borç bilerek çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Türkiye Danone Bebek Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs ANKARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs ANKARAY bedava mı? 1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title