Haberler

Dadaşların Diyarı Erzurum'da 16 Günde 85 Bin Kişiye İftar İkramı

Erzurum'da 3 ayrı noktada Büyükşehir Belediyesince kurulan iftar çadırlarında, 16 günde 85 bin kişiye iftar yemeği verildi.

Erzurum'da 3 ayrı noktada Büyükşehir Belediyesince kurulan iftar çadırlarında, 16 günde 85 bin kişiye iftar yemeği verildi.

Büyükşehir Belediyesinde yapılan yazılı açıklamada, Ramazan ayının başından beri belediyenin iftar sofralarının şimdiye kadar 85 bin kişiyi ağırladığı belirtildi.

Belediyenin şehir merkezinde 3 ayrı noktada kurduğu iftar çadırlarının dışında ihtiyaç sahibi aileler ve öğrencilere de yemek ulaştırdığı belirtilen açıklamada, belediyenin her gün bir ilçede iftar sofrası kurup Ramazan coşkusu ve geleneğini on binlerle kişiyle paylaştığı ifade edildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, "Ramazan paylaşmak ve yardımlaşmaktır. Erzurum'da kurulan iftar çadırları hem hoş bir gelenek hem de sosyal dayanışmaya verilebilecek en güzel örnektir. Hamdolsun, Ramazan ayının başından bugüne kadar sofralarımıza tam 85 bin kişiyi konuk ettik. Allah şen etsin, sofralarımızdan bereket eksik olmasın". ifadelerini kullandı.

Sekmen, iftar çadırlarında bugüne kadar on binlerce insanın iftar coşkusu yaşadığını belirterek, iftar yemeği

ulaştırılan ihtiyaç sahibi ailelerin dışında yurtlarda barınan öğrencileri de düşündüklerini dile getirdi.

16 günde 85 bin kişiye iftar yemeği ikramı

Büyükşehir Belediyesi'nin iftar sofralarındaki günlük yemek dağıtımının 5 bin 400 dolayında olduğunu ve 16 gün boyunca 85 bin kişiyi konuk ettiklerini kaydeden Sekmen, şöyle devam etti:

"Aziziye Parkında her gün yaklaşık 2400 kişiye iftar veriyoruz. Narmanlı Camii iftar çadırımızda 800, Mevlana Vadisi çadırımızda ise her gün 400 kişiyi ağırlıyoruz. Bunlara ek olarak iftar saatinde görev başında olan yaklaşık 800 kamu çalışanımıza ve ihtiyaç sahibi ailelerimizle öğrencilerimize de yemek ulaştırıyoruz. Yemeklerini gelip noktalarımızdan alan ailelerimiz olduğu gibi, evlerine sıcak aşlarını bizim ulaştırdığımız aileler de var. Ayrıca Ramazan etkinlikleri kapsamında her gün bir ilçemizde iftar sofrası kuruyor ve ortalama 750 kişiye iftar yemeği veriyoruz."

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Sekmen Erzurum Haberler

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Bakmadan Geçme

16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı?
Her şey Bahçeli'nin sözleriyle başladı! Bakan Yerlikaya'dan darbe heveslilerine hodri meydan

Her şey Bahçeli'nin sözleriyle başladı! Bakan Yerlikaya'dan darbe heveslilerine hodri meydan

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title