Haberler

Cumhuriyet'in Yeni Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar Oldu

Güncelleme:

Cumhuriyet Gazetesinde Utku Çakırözer'den boşalan Yayın Yönetmenliği görevine Can Dündar getirildi.

Aydın Engin ve Murat Sabuncu gibi deneyimli gazetecilerin de ismi geçtiği Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmenliği koltuğuna Utku Çakırözer'dan sonra Can Dündar oturdu.

CUMHURİYET'İN YENİ GENEL YAYIN YÖNETMENİ CAN DÜNDAR

Yayın yönetmenliği için Aydın Engin ve Murat Sabuncu gibi deneyimli gazetecilerin de ismi geçiyordu. Dündar, son dönemde Cumhuriyet'e yazı dizileri hazırlıyor ve gazetede köşe yazıları kaleme alıyordu. Cumhuriyet Gazetesi'nde Utku Çakırözer'den boşalan Yayın Yönetmenliği görevine Can Dündar getirildi.

CHARLIE HEBDO OLAYINDAN SONRA ÇAKIRÖZER'LE YOLLAR AYRILMIŞTI

Charlie Hebdo seçkisinin yayınlanması sonrası gazetede daha da göz önüne çıkan görüş ayrılıkları sonrası Utku Çakırözer'le yollar ayrılmıştı. Çakırözer'in ardından Yayın Koordinatörü Murat Sabuncu ve Yazıişleri Müdürü Ayşe Yıldırım Başlangıç da istifalarını sunmuştu. Murat Sabuncu ve Aydın Engin'in de isimleri yayın yönetmenliği için geçerken gazete yönetiminin kararı Can Dündar oldu.

GAZETEDEN YAPILAN AÇIKLAMA

Konuyla ilgili Cumhuriyet gazetesinden yapılan açıklama şöyle;

"Cumhuriyet Vakfı Yönetim Kurulunun oybirliğiyle aldığı karar uyarınca Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmenliği görevine gazetemiz yazarı Can Dündar atanmıştır. Vakıf yönetim kurulu önerisi doğrultusunda Cumhuriyet Gazetesi İcra Kurulunca alınan karar uyarınca da Genel Yayın Yönetmeninin yardımcılığına Tahir Özyurtseven atanmıştır. Arkadaşlarımıza yeni görevlerinde başarılar dileriz"

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Cumhuriyet Gazetesi Utku Çakırözer Murat Sabuncu Can Dündar Önemsiz Güncel Haberler

500

Yorumlar (10)

TARAFSIZ:

AL BİRİNİ VUR ÖTEKİNE, İKİSİDE AYNI ZİHNİYET, UMARIM AKLINI BAŞINA TOPLAR CAN DÜNDAR, TARAFSIZ HABER YAPAR UMARIM ADAM GİBİ ADAM OLUR, UMARIM BİRİLERİNE UŞAKLIK YAPMAZ, UMARIM SADECE HALKIN DERTLERİNİ DİLLENDİRİR, BİRİLERİNİN DERTLERİYLE UĞRAŞMAZ

8
3
yanıtYanıtla
garadağlı:

herif kendini yönettide, sıra cumhuriyette.

5
5
yanıtYanıtla
TürkMobil-IOS:

Bir kominist gitmiş diğeri gelmiş..

4
4
yanıtYanıtla
istikamet-atina:

ulan, kuministler, , sizin ana vataniniz selaniktir, siz uraya yerlesin artik, , osmanli türkiyeye hakim oldi, , bir daha en az 600 yüz sene gitmez, en iyisi siz bütün kemeller toplanip, anave baba vataniniz olan selenige gidin lan, ,

4
0
yanıtYanıtla
vahit Mobil-ANDROID:

senin gibi adama yazık sen git özgür gündem gazete sinde yaz

1
0
yanıtYanıtla
kayaMobil-ANDROID:

koministler kovalasın sizi...kendileri bu dünyaya ne katkıda bulunduysa yiyip icmekten başka , boş insanlar boş konusuyor..

1
0
yanıtYanıtla
allohasan:

trajını artırmak için kendine ne hikmetse hiç ama hiç patlamyan bombalar attıran dünyada bu ahmaklar topluluğu gibi başka bir gazete varmı

1
0
yanıtYanıtla
EMRE METİN PALA:

BUNLAR SEKSEN YILDIR LAF ÜRETİRLER LAF LAF LA GEMİ YÜRÜMÜYO MUŞ ÜLKE HİZMET GÖRDÜ ON YILDA.

1
0
yanıtYanıtla
tırcıMobil-ANDROID:

siz bu zihniyete kurban olun cahiller.Selaniği dolamayın ağzınıza ayakta uyutulan cahiller.Açın iki satır yazı okuyun gömmeyin kafanızı kuma.Kime laf anlatmaya çalışıyoruz ki.milleti bu duruma getirenler utansın.900 tl asgari ücretle geçinin siz sarayınızla övünün :)

0
0
yanıtYanıtla
sermiyanMobil-ANDROID:

cok isabetli bir karar olmus.bu gazetenin böyle dik duran ylkisilere ihtiyacı var..

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title