Haberler

Cübbeli Ahmet art arda gelen zamları hayat kadınları üzerinden savundu: Ekonominin bozuk olması, çoğu günahları engeller

Güncelleme:

Cübbeli Ahmet Hoca paylaştığı video ile son dönemde ekonomik bozulmasının ardından art arda gelen zamları savundu. Cübbeli Ahmet, "Ekonominin bozuk olması, çoğu günahları engeller. İçki, kumar, zina pahalı. F..işelere de zam geliyordur herhalde? Bilmiyorum f..işelerin fiyatlarından haberim yok. Peki her şeye zam geliyorsa senin de bu günaha bulaşma riskin azalıyor" dedi.

Küresel krizin etkisiyle Türkiye'deki hayat pahalılığı art arda gelen zamlarla iyice tırmanırken, kamuoyunca Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nden tartışma yaratacak bir çıkış geldi.

VERDİĞİ ÖRNEKLE GÜNDEM OLDU

Sosyal medya hesabından paylaştığı video ile ekonominin bozulmasıyla oluşan zam yağmurunu savunan Cübbeli Ahmet verdiği "f..işe" örneğiyle gündem oldu.

"ZAMLAR İNSANLARIN GÜNAHA BULAŞMA RİSKİNİ AZALTIYOR"

Cübbeli Ahmet, "Ekonominin bozuk olması, çoğu günahları engeller. İçki, kumar, zina pahalı. F..işelere de zam geliyordur herhalde? Bilmiyorum f..işelerin fiyatlarından haberim yok. Peki her şeye zam geliyorsa senin de bu günaha bulaşma riskin azalıyor" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Cübbeli Ahmet Hoca Ekonomi Zam Güncel Haberler

Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

İzmir'in Dikili ilçesinde orman yangını! Alevler saatlerdir kontrol altına alınamadı

İzmir'in Dikili ilçesinde orman yangını! Alevler saatlerdir kontrol altına alınamadı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Bakmadan Geçme

İzmir Dikili orman yangını söndürüldü mü? Orman yangınında son durum 26-27 Temmuz Akaryakıt Fiyatları: Benzine, motorine, mazota zam veya indirim var mı, gelecek mi? Akaryakıt zammı ne zaman? 26-27 Temmuz bugün ve yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, kaç derece? Bu akşam kimin maçı var? Bugün TV'de kimin maçı var, ne maçı? 26 Temmuz bugünkü günün maçları Bingöl'de deprem mi oldu? Bingöl'de son dakika deprem oldu! Deprem şiddeti ve büyüklüğü kaç, nerede oldu? Son depremler AFAD ve Kandilli listesi Milli takım kadrosundan çıkarılan Tuğba Şenoğlu İvegin kimdir? Tuğba Şenoğlu İvegin kaç yaşında, nereli? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? Beyoğlu, Fatih, Sarıyer 26-27 Temmuz İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? Aliağa, Bergama, Çeşme 26-27 Temmuz 2024 İzmir su kesintisi listesi! Gaziantep GASKİ su kesintisi: Gaziantep'te sular ne zaman gelecek? Şahinbey, Şehitkamil, Nurdağı 26-27 Temmuz 2024 GASKİ su kesintisi listesi! Adana ASKİ su kesintisi: Adana'da sular ne zaman gelecek? Çukuorva, Karataş, Pozantı 26-27 Temmuz 2024 Adana su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? Karatay, Beyşehir, Ilgın 26-27 Temmuz 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? Alanya, Korkuteli, Demre 26-27 Temmuz 2024 Antalya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? İnegöl, Nilüfer, Mustafakemalpaşa 26-27 Temmuz 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? Yenimahalle, Sincan, Bala 26-27 Temmuz 2024 Ankara su kesintisi listesi! Adalet bölümü kaldırıldı mı? Hangi liseler ve üniversitelerde Adalet bölümü var?
Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili yeni inceleme! Adli Tıp eski rapordaki ifadeyi çürüttü

Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili yeni inceleme! Adli Tıp eski rapordaki ifadeyi çürüttü

500

Yorumlar (163)

haksız mıyım:

Bunların yüzünden çoluk, çocuk Ateist ve Deist oldu... Tebrikler, düşmanın yapamadığını siz yaptınız milleti dinden, imandan ettiniz kendinizle ne kadar gurur duysanız azdır...

2065
266
yanıtYanıtla
Adem Şahin:

...hoca İşine geldiği gibi..sevmediği kişi olsa...

yanıt387
yanıt38
Turhan Gönen:

Hocayı baştan sona kadar dikkatle dinledim kesinlikle haberde yazıldığı gibi bir kelime kullanmadı. Zina yapmayı güç bir hale getirir diyor ve buda gayet doğru bir tespit. İslama olan nefretinizi kininizi çok iyi anlıyorum. İyi ki ahiret var iyi ki cehennem var.

yanıt454
yanıt864
Vatan Aşığı:

Her ümmete gelen peygamber, kendi ümmetini imanından çıkarmaya çalışacak deccalle karşı uyarmıştır. Deccal sana uğrayacak olursa demek ki sen hemen teslim olursun. Herkes kendi imanından sorumludur ve her anne ve baba da çocuğunu dininden çıkaracak eylemlerden sakındırmakla ve islamı öğretmekle mükelleftir. Ayrıca her saçmalığı islam dinine dayatmak hem islama karşı olan eksikliği, hem bilgi eksikliğini ve hem de acizliğini gösterir..

yanıt205
yanıt54
Musa Gerçekçi:

Bu seferlik, yerden göğe kadar haklısın. Ilk defa sana hak verdim..Bu şahış Deccalin ikizidir ..

yanıt233
yanıt139
meko:

Jetski kiralama 15 dakika 2 bin TL enflasyon böyle giderse sende jetskiye binemiyeceksin hocam

yanıt478
yanıt92
Mehmet Nuri Gül:

noldu zorrrrunami gitti

yanıt36
yanıt119
Ahmet Gültekin:

Allah bunları biran önce milletten uzak tutsun zarardan başka bir faydaları yok maalesef

yanıt334
yanıt89
Mehmet YILMAZ:

Sen insanları dinden soğutuyorsun hoca. Öbür tarafta hesabın çok dehşetli olacak...

yanıt32
yanıt13
Salim:

CÜBBELİ KARDEŞ KUSURA BAKMADA SEN BİLDİĞİNDENMİ KONUŞUYON BİLMEDİĞİNDENMİ KONUŞUYON.. HER ŞEYİ BİLİYOM AYAKLARI YAPMASAN DAHA MAKBUL BENCE...

384
85
yanıtYanıtla
Tüm 163 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title