Haberler

Cübbeli Ahmet art arda gelen zamları hayat kadınları üzerinden savundu: Ekonominin bozuk olması, çoğu günahları engeller

Güncelleme:

Cübbeli Ahmet Hoca paylaştığı video ile son dönemde ekonomik bozulmasının ardından art arda gelen zamları savundu. Cübbeli Ahmet, "Ekonominin bozuk olması, çoğu günahları engeller. İçki, kumar, zina pahalı. F..işelere de zam geliyordur herhalde? Bilmiyorum f..işelerin fiyatlarından haberim yok. Peki her şeye zam geliyorsa senin de bu günaha bulaşma riskin azalıyor" dedi.

Küresel krizin etkisiyle Türkiye'deki hayat pahalılığı art arda gelen zamlarla iyice tırmanırken, kamuoyunca Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nden tartışma yaratacak bir çıkış geldi.

VERDİĞİ ÖRNEKLE GÜNDEM OLDU

Sosyal medya hesabından paylaştığı video ile ekonominin bozulmasıyla oluşan zam yağmurunu savunan Cübbeli Ahmet verdiği "f..işe" örneğiyle gündem oldu.

"ZAMLAR İNSANLARIN GÜNAHA BULAŞMA RİSKİNİ AZALTIYOR"

Cübbeli Ahmet, "Ekonominin bozuk olması, çoğu günahları engeller. İçki, kumar, zina pahalı. F..işelere de zam geliyordur herhalde? Bilmiyorum f..işelerin fiyatlarından haberim yok. Peki her şeye zam geliyorsa senin de bu günaha bulaşma riskin azalıyor" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Cübbeli Ahmet Hoca Ekonomi Zam Güncel Haberler

500

Yorumlar (164)

haksız mıyım:

Bunların yüzünden çoluk, çocuk Ateist ve Deist oldu... Tebrikler, düşmanın yapamadığını siz yaptınız milleti dinden, imandan ettiniz kendinizle ne kadar gurur duysanız azdır...

2065
266
yanıtYanıtla
Adem Şahin:

...hoca İşine geldiği gibi..sevmediği kişi olsa...

yanıt387
yanıt38
Turhan Gönen:

Hocayı baştan sona kadar dikkatle dinledim kesinlikle haberde yazıldığı gibi bir kelime kullanmadı. Zina yapmayı güç bir hale getirir diyor ve buda gayet doğru bir tespit. İslama olan nefretinizi kininizi çok iyi anlıyorum. İyi ki ahiret var iyi ki cehennem var.

yanıt454
yanıt864
Vatan Aşığı:

Her ümmete gelen peygamber, kendi ümmetini imanından çıkarmaya çalışacak deccalle karşı uyarmıştır. Deccal sana uğrayacak olursa demek ki sen hemen teslim olursun. Herkes kendi imanından sorumludur ve her anne ve baba da çocuğunu dininden çıkaracak eylemlerden sakındırmakla ve islamı öğretmekle mükelleftir. Ayrıca her saçmalığı islam dinine dayatmak hem islama karşı olan eksikliği, hem bilgi eksikliğini ve hem de acizliğini gösterir..

yanıt205
yanıt54
Musa Gerçekçi:

Bu seferlik, yerden göğe kadar haklısın. Ilk defa sana hak verdim..Bu şahış Deccalin ikizidir ..

yanıt233
yanıt139
meko:

Jetski kiralama 15 dakika 2 bin TL enflasyon böyle giderse sende jetskiye binemiyeceksin hocam

yanıt478
yanıt92
Mehmet Nuri Gül:

noldu zorrrrunami gitti

yanıt36
yanıt119
Ahmet Gültekin:

Allah bunları biran önce milletten uzak tutsun zarardan başka bir faydaları yok maalesef

yanıt334
yanıt89
Mehmet YILMAZ:

Sen insanları dinden soğutuyorsun hoca. Öbür tarafta hesabın çok dehşetli olacak...

yanıt32
yanıt13
Salim:

CÜBBELİ KARDEŞ KUSURA BAKMADA SEN BİLDİĞİNDENMİ KONUŞUYON BİLMEDİĞİNDENMİ KONUŞUYON.. HER ŞEYİ BİLİYOM AYAKLARI YAPMASAN DAHA MAKBUL BENCE...

384
85
yanıtYanıtla
Tüm 164 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title