Haberler

Çok Amaçlı Pazaryeri Kompeksi'nin Temel Töreni

Güncelleme:

Çok Amaçlı Pazaryeri Kompeksi'nin temel betonu için kurban kesildi

CHP Aydın Milletvekili ve Edirne'den Sorumlu Parti Müfettişi Osman Aydın, 5 Nisan 2013 Cuma Günü Keşan Belediyesi'ni ziyaret etti.

Saat 11.45 sıralarında Keşan Belediyesi'ne CHP Keşan İlçe Sekreteri Vedat Koyuncu, Örgütlenmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Şenol Yalı ve İlçe Saymanı Feridun Tümer ile gelen Osman Aydın, burada Keşan Belediye Başkanı Op. Dr. Mehmet Özcan tarafından karşılandı.

Özcan, Aydın ve CHP Yönetim Kurulu üyeleri ziyaret sonrası, Çok Amaçlı Pazaryeri Kompleksi inşaat alanına geçerek burada müteahhit firmanın temel betonu atımına geçmesi nedeniyle alınan kurbanın kesim törenine katıldı.

Keşan'a ziyaretinin özel bir amaç içermediğini vurgulayan ve mutat bir ziyaret olduğunu aktaran Aydın, "Bu bölgenin sorumlu milletvekiliyim. Parti ve örgüt ziyaretlerinde bulunuyorum. Bu ziyaretler çerçevesinde Keşan Belediyesi'ni de ziyaret ediyoruz. Başkanımız Çok amaçlı Pazaryeri Kompleksi gibi çok önemli bir projeye imza atıyor. Bu projeden dolayı çok memnunuz ve kendisini tebrik ediyoruz. Keşan'da partimizin ziyaretinde de olumlu bir tablo ile karşılaştık." dedi.

Tüm partilerin Edirne'deki belediye başkanlıklarını kazanmak için mücadele verdiğine ancak CHP'nin Edirne'deki tüm belediyeleri almak için ciddi bir çalışma yürüttüğüne vurgu yapan Osman Aydın, "Sosyal demokrat çizgideki insanların yönetimlere hakim olmalarını istiyoruz. Vatandaşlarımıza sosyal belediyeciliği anlatmamız ve göstermemiz lazım. Biz bu konuda ve projeler bazında Edirne ve Keşan'da çok iddialıyız, Türkiye'nin her yerinde iddialıyız. Tüm siyasi partilerin iddiaları olağan karşılanmalı. CHP olarak mevzilerimizi bırakmak değil, büyütmek ve çoğaltmak amacındayız." şeklinde konuştu.

Ziyaret sırasında kurban kesmenin nedeni ile ilgili bilgi veren Keşan Belediye Başkanı Op. Dr. Mehmet Özcan da şunları söyledi: "Geçen seferki attığımız beton zemin betonuydu. Resmi ve büyük bir temel atma töreni yine yapacağız ama şimdi adettendir ilk demir üzerine gerçek beton temel atımı nedeniyle buradayız. Müteahhit firma ile konuştuk ve kurban keserek kan akıtmak istedik. Hayırlı olsun."

Özcan, Aydın ve CHP'li Yönetim Kurulu üyeleri daha sonra pazaryeri inşaat alanı ile esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Özcan Aydın Pazaryeri Keşan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs ANKARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs ANKARAY bedava mı? 1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title