Haberler

CHP'de Bol Adaylı Yarış

CHP'de milletvekilleri yarın sandık başına gidecek CHP'de milletvekilleri yarın sandık başına gidecek.

CHP'de milletvekilleri yarın sandık başına gidecek CHP'de milletvekilleri yarın sandık başına gidecek. CHP Grubu'nun yarın basına kapalı olarak gerçekleştirilecek toplantısında grup organları ve TBMM Başkanlık Divanı üyeleri için seçim yapılacak.

CHP Grubu yarın saat 10.00'da basına kapalı toplanacak. Toplantıda grup organları ile TBMM Başkanlık Divanı üyeleri için seçim yapılacak. Seçimlerin tamamlanamaması halinde 27 Haziran tarihinde turlara devam edilecek.

Milletvekilleri yarın Grup başkanvekili seçimi (3 üye), Grup Yönetim Kurulu üye seçimi (9 üye) Grup Denetçi üye seçimi (2 üye), Grup Disiplin Kurulu üye seçimi (7 asıl, 2 yedek üye), TBMM Başkanvekili seçimi (1 üye), TBMM Katip Üye seçimi (2 üye), TBMM İdare Amiri seçimi (1 üye) için oy kullanacak.

Grup başkanvekilliği için 10 aday yarışacak. Grup başkanvekilliğinde Muharrem İnce, Akif Hamzaçebi, Emine Ülker Tarhan, Ali Rıza Öztürk, Engin Altay, Hurşit Güneş, Mahmut Tanal, Özgür Özel, Ali Serindağ, Atilla Kart aday.

Meclis Başkanvekilliği için de 4 aday yarışacak. Meclis Başkanvekilliği için Güldal Mumcu, Mehmet Kesimoğlu, Erdal Aksünger, Kamer Genç yarışacak. - Ankara

Kaynak: ANKA / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title