Haberler

Camii Lojmanından Hırsızlık Girişimine 2 Gözaltı

muğla'nın Marmaris İlçesi'nde, bir caminin lojmanından hırsızlık yapmak istedikleri ileri sürülen 2 şüpheli, kovalamaca sonunda bindikleri minibüste yakalanıp gözaltına alındı.

muğla'nın Marmaris İlçesi'nde, bir caminin lojmanından hırsızlık yapmak istedikleri ileri sürülen 2 şüpheli, kovalamaca sonunda bindikleri minibüste yakalanıp gözaltına alındı.

Çıldır Mahallesi'ndeki Merkez Camisi'ne öğle saatlerinde gelen 2 kişi, imam Süleyman Güleci'nin (49) namaz kıldırmasını fırsat bilip, hemen yan taraftaki tek katlı müstakil lojmandan hırsızlık yapmak istedi. Lojmanın demir korkuluklarını levye ile zorlayarak içeri girmeye çalışan 2 şüpheliyi fark eden çevredekiler, 155 Polis İmdat ihbar hattını arayıp, durumu bildirdi. Polisin, geldiğini fark eden şüpheliler kaçmaya başladı. Kovalamaca sonucu her ikisi de 18 yaşında olan şüpheliler M.K. ve A.C., Kemal Elgin Bulvarı'nda bindikleri minibüste yakalanıp, gözaltına alındı. İmam Süleyman Güleci şüphelilerden şikayetçi oldu.

Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki ifadelerinde suçlamaları kabul etmeyen her ikisi de hırsızlıktan sabıkalı 2 şüphelinin, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecekleri bildirildi. İmam Güleci'nin lojmanından son 6 ay içinde 3'ncü kez hırsızlık girişiminde bulunulduğu öğrenildi. - Marmaris

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Marmaris Çıldır Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title