Haberler

BUSKİ 'den Başkan Ali Özkan'a Ziyaret

Gerçekleşen toplantıda, ilçeye bugüne dek yapılan yatırımlar ve ilerleyen süreçte yapılacak olan yeni çalışmalar hakkında Başkan Özkan'la bilgi alışverişi yapıldı.

BUSKİ Kanalizasyon Yapım Şube Müdürü Filiz Çubukçu, Karacabey Şube Müdürü Hakan Kaya ve Kontrol Mühendisi Mustafa Gülgün, önceki gün Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan ile makam odasında bir araya geldi.

Yapılan istişare toplantısında BUSKİ yetkilileri, Başkan Özkan'a ilçede bu zamana kadar yapılan yatırımları ve devam eden çalışmaları, projeleriyle birlikte detaylı olarak aktardı.

Karacabey Belediyesi ile sürekli olarak dirsek temasında olduklarını belirten ve bu konuda katkılarından dolayı da Başkan Özkan'a teşekkür eden BUSKİ Kanalizasyon Yapım Şube Müdürü Filiz Çubukçu, yapılacak çalışmalarda da bu birlikteliğin devam edeceğini ifade etti.

Başarılı ve Sonuç Veren Çalışmalar Gerçekleştiriliyor

BUSKİ yetkilerini ağırlamaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan'da istişare kültürüne verdiği önemi belirterek, "BUSKİ'nin ilçemize yaptığı yatırımlar mutluluk verici. Başarılı ve sonuç veren çalışmalar gerçekleştiriliyor. İlerleyen zamanda yapılacak olan çalışmalar kapsamında da kendileriyle istişarelerimiz sürmekte. 'Modern kent Karacabey'i inşa etme hedefiyle, ilçemizi geleceğe taşıyacak gerek altyapı, gerekse üstyapı anlamında yenilikçi çalışmaları sırasıyla hayata geçirmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hakan Kaya Ali Özkan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title