Haberler

Bursa Polisinden Yeni Yıl Alarmı

Bursa’da vatandaşların yeni yıla huzur içinde girmesi için güvenlik tedbirleri artırıldı.

Bursa'da vatandaşların yeni yıla huzur içinde girmesi için güvenlik tedbirleri artırıldı.

Emniyet Müdürlüğü, yıl başı sebebiyle bir dizi güvenlik tedbiri aldı. Yaya ve motorize ekipler, halkın yoğun olarak bulunduğu yerlerde meydana gelebilecek sarkıntılık, hırsızlık, yankesicilik, dolandırıcılık, kapkaç, otodan hırsızlık ve şüpheli paket olaylarına karşı devriye gezecek. Eğlence ve umuma açık yerler kontrol edilecek. Gürültü kirliliği, kaçak alkollü içki satışı ile ilgili kontroller yapılacak.

Heykel, Kültürpark ve Osmangazi Metro İstasyonu, Görükle'de yeteri kadar personel hazır kuvvet olarak bulundurulacak. İlçe Emniyet Müdürlükleri tarafından otel, bar, pavyon, içkili yerler, eğlence yerleri ve halkın yoğun olarak bulunduğu bölgelerde yeteri kadar ekip ve personel görevlendirilecek. Yıl başı gecesi trafik ekipleri şehrin giriş ve çıkış noktalarında, Ankara, İstanbul, İzmir yollarının şehir içinden geçiş güzergahlarında, önemli kavşaklarda, eğlence yerleri civarında, Uludağ yolunda trafik tedbirleri alacak. Trafik olaylarına zamanında müdahale etmek için kendi çekici ve kurtarıcıyı her an göreve hazır vaziyette bekletilecek. Ayrıca MOBESE merkezinde görevli personel halkın yoğun olarak bulunduğu yerleri gösteren kameralar başta olmak üzere bütün kameraları izleyecek. Ekipler, vatandaşların acil durumlarda mutlaka 155 Polis İmdat hattını aramalarını istedi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title