Haberler

"Borat"a "Geçer" Not

Son Günlerin Tartışmalı Filmi "Borat"ın, Kültür ve Turizm Bakanlığı Değerlendirme ve Sınıflandırma Üst Kurulu Tarafından Değerlendirilerek Herhangi Bir Kesintiye Uğramadığı Belirtildi.

Son günlerin tartışmalı filmi ''Borat''ın, Kültür ve Turizm Bakanlığı Değerlendirme ve Sınıflandırma Üst Kurulu tarafından değerlendirilerek herhangi bir kesintiye uğramadığı belirtildi.

Filmin dağıtımını üstlenen Özen Film'in Basın Koordinatörü Nizam Eren'den alınan bilgiye göre, Kazakistanlı gazeteci Borat'ın ABD macerasını anlatan ve başta Kazakistan olmak üzere pek çok ülkede tartışma yaratan ''Borat'', Kültür ve Turizm Bakanlığı Değerlendirme ve Sınıflandırma Kurulu'nda ele alındı.

Alt kurul tarafından bazı bölümleri yeniden değerlendirilmek üzere üst kurula sevk edilen yapım, Değerlendirme ve Sınıflandırma Üst Kurulu'ndan herhangi bir kesintiye uğramadan geçti. Film için herhangi bir yaş sınırlandırmasının da konulmadığı kaydedildi.

Başrolünü İngiliz komedyen Sacha Baron Cohen'ın üstlendiği, son günlerin tartışmalı komedi filminin yönetmeni Larry Charles. HBO'da yayınlanan Da Ali G Show'un yaratıcısı da olan Cohen'a, bu yapımda Ken Davitian ve filmde ''kendisini'' canlandıran Pamela Anderson eşlik ediyor.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title