Haberler

Bir Haftadır Kayıp Olan Zihinsel Engelli Halen Bulunamadı

Kütahya'nın Emet ilçesinde, bir haftadan beri kayıp olan zihinsel engelli şahsı bulmak için Hisarcık ilçesinde süren arama çalışmalarından bir netice alınamadığı bildirildi.

Kütahya'nın Emet ilçesinde, bir haftadan beri kayıp olan zihinsel engelli şahsı bulmak için Hisarcık ilçesinde süren arama çalışmalarından bir netice alınamadığı bildirildi.

Alınan bilgiye göre, Emet'in Ömerfakı köyünde yaşayan ve 23 Aralık Pazar günü Hisarcık ilçesine bağlı Karbasan beldesine gitmek için yola çıkıp bir daha geri dönmeyen 38 yaşındaki zihinsel engelli M. Teper'i arama çalışmalarından bir netice alınamadı. Kütahya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ve Hisarcık Jandarma Komutanlığı ekipleri ile Karbasan ve Şeyhler beldeleri, Ömerfakı, Düşecek ve Şeyhçakır köylülerinin de katıldığı aramalar, şahsın en son görüldüğü Karbasan beldesi Kaklık mevkiinde yoğunlaştırıldı. Ancak bir haftadan bu yana yapılan aramalardan bir sonuç alınamadı.

Kütahya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri 3 günlük arama çalışmalarının ardından bölgeden ayrılırken, kayıp şahsı arama çalışmaları jandarma ekipleri ve köylüler tarafından yer yer sürdürülüyor.

Kayıp şahsın kuzeni Yakup Teper, zihinsel engelli M. Teper'in daha önce de kaybolduğunu ve kendisini Şaphane ilçesinde bulduklarını söyleyerek, "Kuzenim geçen pazar günü saat 12.00 civarında Karbasan beldesine gitmek için köyden ayrılmış, aynı gün saat 14.30 sıralarında Karbasan çıkışında düğün konvoyundakiler tarafından yolda görülmüş, konvoydan korkan kuzenim yoldan ayrılıp Kaklık mevkiine doğru gitmiş. Birkaç kişi arkasından takip etmişler, ama o gün hava sisli olduğu için ormanlık alanda izini kaybetmişler. O günden beri Ömerfaki, Karbasan, Bakı Deresi ve Kaklık mevkilerinde yapılan arama çalışmalarından bir sonuç alamadık. Bir an önce kuzenimin bulunmasını istiyoruz. Bir haftadan beri arama çalışmalarına katılan başta Hisarcık Jandarma Komutanlığı ekipleri olmak üzere Kütahya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekiplerine Karbasan ile Şeyhler beldesi, Ömerfakı, Düşecek ve Şeyhçakır köylülerine çok teşekkür ediyorum" diye konuştu. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Karbasan Hisarcık Kütahya Emet Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title