Haberler

Berdimuhamedov, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a At Hediye Etti

Güncelleme:

Temaslarda bulunmak üzere Türkmenistan'a giden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, Türkmen mevkidaşı Berdimuhamedov, at hediye etti.

Erdoğan “Doğan” isimli atın hediye edilmesi sonrası yaptığı açıklamada, “2 yaşında bir atı sağ olsun Cumhurbaşkanımız bize hediye etti. Türkiye’ye gelecek. İstanbul’da bir çiftlik var oraya alıyoruz. Atın ismi Doğan” dedi. Türkmenistan Cumhurbaşkanı Berdimuhamedov ise “Bu yıl at yılı. At murat demektir. Kardeşime bu at yılında at hediye etmek büyük önem arz ediyor” dedi. Erdoğan ve Berdimuhamedov daha sonra Ahal Teke Atları gösterisini izledi. 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Türkmenistan Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

mustafa aslanmobilWeb@haberler.com:

Evet bizim cumhur baskanimiz da hakli ati ciflige birakacak ama turkmenistan da evli olan bir insan yeni dogan cocugunu nereye birakacak ata seyisler bakacak ya yeni dogmus cocuklara kim bakacak ya turkmenistan da olusu olan onlarin mevludine ve defin islerine kim bakacak hani biz buyuk ulkeydik hani sozumuz geciyordu bunlar bilmiyorum bana sadece sozde gibi geliyor kisacasi turkmen kardeslerimizle bir evlilik anlasmasini es birlesmesinigundeme getirip agirligimizi koyamiyoruz

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title