Haberler

Arkas-Milta Marina Cup'ta Son Gün Heyecanı

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, Arkas Holding ve Milta Bodrum Marina sponsorluğunda düzenlenen ARKAS-Milta Marina Cup, 3'üncü gün yarışları ile devam etti.

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, Arkas Holding ve Milta Bodrum Marina sponsorluğunda düzenlenen ARKAS-Milta Marina Cup, 3'üncü gün yarışları ile devam etti. Bu yıl 12'nci kez düzenlenen yarışların son günü oldukça çekişmeli geçti.

Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü tarafından Arkas Holding ve Milta Bodrum Marina sponsorluğunda düzenlenen ARKAS-Milta Marina Cup Yelken Yarışları'nın 3'üncü günü Bodrum Kalesi açıklarından bugün verilen startla başladı. 26 teknenin katıldığı yarış, 15 millik, koy içi şamandıra yarışı olarak yapıldı. 300 yelkencinin katılımıyla gerçekleşen yarışlar, 15 knot rüzgarda gerçekleşti. Yarışlar IRC ve Destek kategorisinde yapıldı.

İkinci gün yarışlarının sonucunda sıralamada değişiklik olmazken IRC 1 kategorisinde 'Flying Box' teknesi ile yarışan Bernard Arkas ve ekibi, IRC 2 kategorisinde 'Anyway' adlı teknesi ile yarışan Zeki Bora Turan ve ekibi, IRC 3 kategorisinde 'Exit' adlı teknesiyle yarışan Emre Derman ve ekibi, IRC 4 kategorisinde de Dokuz Eylül Üniversitesi teknesi ile yarışan Cihat Kalkış ve ekibi, Destek sınıfında ise Yunanistan'dan katılan, 'Asahi' adlı teknesi ile yarışan Uwe Schulz ve ekibi birinci oldu.

Üçüncü gün yarışlarının tamamlanmasıyla Milta Bodrum Marina çekek alanında organize edilecek ödül töreninde dereceye giren yelkenciler ödüllerini alacak. Törenin ardından yelkenciler, İzmir Express Grubu'nun konseriyle yarışların yorgunluğunu atacak. - Muğla

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Arkas Holding Bodrum Muğla Milta Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title