Haberler

Antalya Öldü Sanılan Adamın Evindeki 'Gamalı Haç' Figürlerine İnceleme-Hd

Öldü sanılan adamın evindeki 'gamalı haç' figürlerine incelemeANTALYA'da uzun süre dışarı çıkmadığı için öldüğü düşünen Ali Y.'nin evine polis eşliğinde girildi.

Öldü sanılan adamın evindeki 'gamalı haç' figürlerine inceleme

ANTALYA'da uzun süre dışarı çıkmadığı için öldüğü düşünen Ali Y.'nin evine polis eşliğinde girildi. Ali Y. evde bulunmazken duvara ve tavana çizili gamalı haç dikkati çekti.

Olay, Kepez ilçesi Karşıyaka Mahallesi 3239 Sokak'taki 3 katlı apartmanın giriş katındaki dairede meydana geldi. Dairede yalnız yaşayan ve psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Ali Y'yi uzun süredir görmeyen komşuları durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, dairenin kapı ve pencerelerinin kilitli olması nedeniyle Ali Y'ye ulaşamadı. Kapının açılması için itfaiye ekiplerinden destek isteyen polis, savcıdan da eve girebilmek için izin istedi.

Ali Y'nin tedaviye ihtiyacı olabileceği düşünülerek sağlık görevlileri de hazır bekletildi. Nöbetçi savcılık tarafından verilen iznin ardından kapı çilingir marifetiyle açıldı. İçeri giren polis ve sağlık ekipleri Ali Y'yi evde bulamadı. Zeminde halı ya da kilim bulunmazken evin tüm pencerelerinin siyah örtü ile kapatıldığı görüldü. Evin duvarlarına ve tavana ise gamalı haç sembolü çizildiği dikkati çekti. Ali Y'nin kendisine ait bir vesikalık fotoğrafı yapıştırdığı aynaya ise 'Gestapo Kowalski' yazdığı görüldü.

Polis, evdeki gamalı haç işareti ve 'Gestapo Kowalski' yazısından görüntü aldı. Polis, Ali Y'nin bulunması için çalışma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Karşıyaka Kepez Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title