Haberler

Ansed'den AK Parti İl Başkanlığına Ziyaret

Antalya Sağlık, Eğitim, Gençlik, Spor, Kültür ve Dayanışma Derneği (Ansed) Başkanı Mustafa Ece ile Derneğin Kurucu Üyeleri Metin Bayram, Mehmet Türker ve Recep Batu, AK Parti İl Başkanlığı'nı Ziyaret Etti.

Antalya Sağlık, Eğitim, Gençlik, Spor, Kültür ve Dayanışma Derneği (ANSED) Başkanı Mustafa Ece ile derneğin kurucu üyeleri Metin Bayram, Mehmet Türker ve Recep Batu, AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Mustafa Ece, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Samani ile görüşüp derneğin kuruluş amacı hakkında bilgi verdi. Ece, 1,5 yıl önce kurulan bir dernek olarak, Antalya'da gençlerimizin sağlık, eğitim ve spor faaliyetlerini rahat bir ortamda yapmalarını sağlamayı amaçladıklarını söyledi.

Mustafa Ece, çocukları ve gençleri kötü alışkanlıklardan kurtararak topluma kazandırmak, topluma yararlı fertler olarak yetişmesine katkı sağlama yönünde faaliyetlerde bulunacaklarını söyledi. Ece, bu arada AK Parti'nin 22 Temmuz seçimlerinde yeniden tek başına iktidara gelmesi sebebiyle İl Başkanı Hüseyin Samani'yi tebrik edip başarı dileklerini iletti.

İl Başkanı Hüseyin Samani ise AK Parti'nin sosyal politikalara ağırlık verdiğini, halkla sürekli iç içe olduğu gibi dernekler ve sivil toplum kuruluşları ile istişare halinde çalıştıklarını söyledi. Samani, Antalya'da önemli bir görev üstlenen Mustafa Ece ve yönetim kurulu üyelerine başarılar dileyip AK Parti il teşkilatı olarak ihtiyaç duydukları her an yanlarında olacaklarını ifade etti.

(AT-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title