Haberler

Anamur'da Başkan Kocamaz Rüzgarı

Güncelleme:

Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Anamur'da gerçekleştirdiği bir dizi ziyarette yoğun ilgi gördü.

İlk olarak Anamur'da MHP İlçe Teşkilatını ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkan A.Adayı Başkan Kocamaz, Anamurlular tarafından coşkuyla karşılanırken, esnaflar adeta bağrına bastı

Anamur MHP ilçe Başkanı Ramazan Yalçın ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Başkan Kocamaz, burada partililere seslendi.

Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe ve Ören Belediye Başkanı Aziz Doluoğlu'nun hazır bulunduğu toplantının açılış konuşmasını yapan MHP İlçe Başkanı Ramazan Yalçın, 2014 yerel seçimleri kazanmak için canla başla çalışacaklarını söyledi,

Daha sonra söz alan Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe ve Ören Belediye Başkanı Aziz Doluoğlu, aynı dilek ve temennilerde bulundular.

Mersin'in tüm ilçelerine talip olduklarını dile getiren Başkan Kocamaz, 2014 yerel seçimlerinde Mersin'de MHP'nin zaferle çıkacağını söyledi.

Başkan Kocamaz, Tarsus'ta belediyecilikte örnek ve Türkiye'de marka olduklarını vurgulayarak, "Belediyecilik hem zor hem vebali ağır olan bir görev bu vebali taşıyorsanız heyecanınızı kaybettiğiniz noktada işi bırakmanız gerekir. Bizde çok şükür heyecanımızı kaybetmedik, onun içinde gece gündüz demeden vatandaşlarımızın istekleri doğrultusunda koşuyoruz. Biz koşarken vatandaşta bizi coşturuyor. Bugüne kadar yaklaşık 20 yıldır Tarsus halkına hizmet ediyoruz. Bu büyükşehir yasası çıktı Tarsus'ta Büyükşehir'in bir semti haline geldi, alt belediyesi konumuna geldi. Dolayısıyla olaya bizde daha geniş perspektiften bakmak düşüncesi ile sadece Tarsus'u değil bütün ilçeleri ayağa kaldırmak topyekun Mersin'i ayağa kaldırmak düşüncesi ile çıtayı biraz daha yükselttik. Tüm Mersin'e hizmet için yola çıktık. Takdir önce Cenab-ı Allah'ın sonra partimizin genel merkezinin daha sonrada saygıdeğer Mersin halkının olacak" dedi.

Mersin'i hizmetle tanıştırmak için yola çıktıklarını kaydeden Başkan Kocamaz, "Belediyecilik hizmet aşkıyla yapılıyor. Hizmet üretmek insanı biraz daha diri tutuyor, daha canlı tutuyor. Hayata bağlanmamıza da sebep oluyor. Bizim buradaki bakış açımız bu millete hizmet edebilmek onların Allah razı olsun demesi bize her gün yeni bir taze bismillah çektirtiyor yeni hizmetler için, dolayısıyla Tarsus'ta bizim 1994'ten bu yana parmağımızın ucunun değmediği hiçbir yer yok, her yere dokunmuşuz, her yerde bir eser bırakmaya çalışmışız. Tarsus adeta yeniden doğmuş böyle bir ortamda insanların yapılanlara destek vermesi, ilgi göstermesi ve halen ilk günden daha fazla artan bir şevkle bizim arkamızda durması, bizimle beraber yürümesi şevkimizi daha da fazla arttırıyor. Dolayısıyla bizde hizmet etmenin gayretini güdüyoruz. Geldiğimiz ilk dönemlerde böyle rahat bir belediye değildik batık, bitik bir belediye devralmıştık ama bugün Allah'a binlerce şükür Tarsus Belediyesi her an yaklaşık 20 tane büyük hizmetin devamı için hizmeti ortaya çıkarmak için ihaleler yapıyor, inşatlar başlatıyor, eserleri takip ediyor. Adeta kendisi ile yarış içerisinde 1994'te Tarsus Belediyesinde bir sistem yoktu. Şimdi o belediye de bir sistem oturtmuşsunuz artık gözünüz arkada kalmayacak siz belediyeden ayrılıp gitseniz dahi orada oturttuğunuz sistem ve oluşturduğunuz kadro o sistemi devam ettirecek ben buna inanıyorum. Zaten belediyecilikte en büyük eksiklik kurumsallaşmayı tamamlayamamaktır. Bugün için Tarsus Belediyesi bu konuma geldi. İnşallah bütün belediyelerimiz aynı noktaya gelir. Tarsus Türkiye'de 'Kalite Yönetim' belgesi almış üç belediyeden birisi ve yaklaşık 12 yıldır TSE belgesi ile Tarsus Belediyesi yönetiliyor. Türkiye de şu anda TSE belgesi almış 11 tane belediye var. Dolayısıyla üç bin küsur belediye içerisinde böyle bir sıralamada yer almak gerçekten gözümüzün arkada kalmaması için güzel değerlendirmeler bizde bunun gayreti içerisindeyiz. Artık Tarsus fark ediliyor. Sadece yaptığınız hizmetler değil kenti tanıtma konusunda, kentin dışa açılması konusunda, fark edilmesi konusunda gösterdiğiniz gayretler o bölgeyi gerçekten dikkat çeken bir cazibe merkezi konumuna getiriyor. İnşallah 1994'ten bu yana verilen mücadele sonucunda bugün hayata geçirilmesi düşünülen işte sahildeki turizm bölgesiyle, Çukurova Bölgesel Ve Uluslar arası havaalanı projesiyle, Karboğazı'nın kayak merkezi ve turizm bölgesi ilan edilmesiyle Tarsus artık dikkat çeken bir kenttir. Bizde bu çorbada azıcık bir tuzumuz varsa bundan haz alıyoruz, mutluluk duyuyoruz. Vatandaşımızın değerlendirmeleri, duası, Allah razı olsun kelimeleri bizim vites büyütmemize sebep oluyor. İşte bugünde o vitesi büyüterek Mersin halkının karşısındayız" şeklinde konuştu.

Burhanettin Kocamaz ismin dalga dalga Mersin'e yayıldığını söyleyen Başkan Kocamaz, "Vatandaşın düşüncesi şu; bu bir köylü çocuğu, bizden biri bizim gibi düşünüyor, bizim gibi oturuyor, kalkıyor, hareket ediyor, kendisini bizden farklı düşünmüyor, değerlendirmiyor dolayısıyla bu iş bu adamla olur anlayışı hakim olmuş durumda Mersin'in tamamına nereye gitsek aynı ifadeleri duyuyoruz. Bize gelen mesajlar, telefonlar, ifadeler yeri geliyor şikayetler aynen bizim vatandaşımızın bizden farklı düşünmediğini biz görüyoruz. Tabi bu dalga dalga Mersin'in her tarafına yayılıyor. Sadece Mersin'e de değil tüm Çukurova'ya güneye hatta Türkiye'ye böyle bir anlayış yayılmış durumda ve şunu söylersem abartmış olmam bugün Türkiye Milliyetçi Hareket Partisi'nin Mersin'i ne yapacağını konuşuyor. Mersin'in yeniden değerlendirilmesini, insanların bir araya gelmesini Mersin'de barışın, kardeşliğin, sevginin, saygının yeniden tesis edilmesini konuşuyor. Bunu da Tarsus'un örnek olmasından dolayı Tarsus'la kıyaslama imkanı buluyor ve Tarsus'ta bunu başaranlar Mersin'de de bunu başarır anlayışıyla böyle bir yaklaşım gösteriyor.

Netice alabilmek için kimin ismi açıklanırsa açıklansın herkesin bir ve beraber olması, hedefe kilitlenmesi ve topluca yürümesi gerektiğini biz her fırsatta dile getiriyoruz. Bu seçim yani yerel seçim özellikle Büyükşehir seçimi milletvekilliği seçiminden çok daha zor bir seçim, bu nedenle sadece kendi partililerinizin vereceği oy yetmez. Kendi partililerinizi toparlayacaksınız onun dışında diğer partilerden de oy almak durumundasınız. Dolayısıyla neticeye gitmek istiyorsanız herkesi kucaklamak mecburiyetindesiniz" ifadesini kullandı.

Başkan Kocamaz, daha sonra Anamur İlçe Başkanı Ramazan Yalçın, Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, belde belediye başkanları, il genel ve belediye meclisi, kadın kolları ve partililerle birlikte esnaf ziyaret gerçekleştirdi.

Başkan Kocamaz, Anamur'da Kamu-Sen, Ülkü Ocakları ve Anamur Belediyesini ziyaret ettikten sonra sivil toplum kuruluşları, muhtarlar ve basın mensuplarıyla akşam bir araya gelecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Burhanettin Kocamaz Mersin Tarsus Anamur Güncel Haberler

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Bakmadan Geçme

16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı?
Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title