Haberler

Son dakika gündem: DÜĞÜN YOLUNDA KAZA, 5 YARALI

Güncelleme:

Gelen son dakika haberine göre AKSARAY'da içinde düğüne giden ailenin bulunduğu otomobil, sürücüsünün bir anlık dalgınlığı sonucu kontrolden çıkıp şarampole yuvarlandı.

AKSARAY'da içinde düğüne giden ailenin bulunduğu otomobil, sürücüsünün bir anlık dalgınlığı sonucu kontrolden çıkıp şarampole yuvarlandı. Kazada 2'si çocuk 5 kişi yaralandı.

Kaza, saat 14.00 sıralarında, Aksaray- Konya karayolunun 33'üncü kilometresinde meydana geldi. Antalya'dan, Kahramanmaraş'a yakınlarının düğününe giden Murat Kılınç (40) yönetimindeki 46 U 2262 plakalı otomobil, iddiaya göre sürücüsünün bir anlık dalgınlığı sonu kontrolden çıkıp şarampole yuvarlandı. Kazada, sürücü Murat Kılınç, eşi Hülya Kılınç (39), çocukları Mehmet Arda (4) ve Alperen Kılınç (8) ile kayınvalidesi Rabia Demir (60) yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Aksaray Konya Haberler Son Dakika

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title