Haberler

Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Ramazan ayını kutladı

Güncelleme:

Belediye Başkanı Salih Hızlı, mesajında, Ramazan ayının bir ibadet mevsimi olmasının yanında, kültür ve medeniyetin izlerini taşıyan, gönülleri coşturan, ufku açan, sabır, kanaat, merhamet, cömertlik ve iyilik zamanı olduğunu belirtti.


Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Ramazan ayı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayınladı.
Ramazanın; Allah'a olan kulluk şuurunu derinden hissedilir, kırgınlık ve dargınlıkların unutulduğu, milli birlik ve beraberliğin pekiştiği bir ay olduğunu anlatan Belediye Başkanı Salih Hızlı, "Af, mağfiret ve bereket ayı olan, evveli rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennemden kurtuluş olarak müjdelenen Ramazan-ı Şerif'e kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Toplum olarak bizi biz yapan güzel değerlerimiz ve geleneklerimiz Ramazan ayında yenilenir ve kuvvetlenir. Bu mübarek ayda inşallah sofralarımızı paylaşacağız, kardeşlik bağlarımızı daha da güçlendireceğiz. Kendimiz için istediğimizi kardeşimiz için de isteyeceğiz" ifadelerine yer verdi.

Belediye Başkanı Salih Hızlı, mesajının devamında, "Yoksul ve yoksun kardeşlerimizin yaralarını sarmak, zengin-fakir, genç-yaşlı demeden aynı sofraya oturmak, aynı saflarda durmak birliğimizi ve dirliğimizi daha anlamlı hale getirecek, daha da güçlendirecektir. On bir ayın sultanı Ramazan ayındaki güzel alışkanlıklarımızı hayatın tüm zamanına yayarak ve odak noktasına yerleştirerek, çocuklarımıza örnek insan, dünya toplumlarına örnek toplum olacağız. Bu vesileyle, Akhisarlı kardeşlerimin Mübarek Ramazan ayını kutlar, Ramazan ayının Bölgemiz, Ülkemiz, İslam Âlemi ve insanlık için hayırlara vesile olmasını Yüce Allah'tan niyaz ederim" diye kaydetti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Salih Hızlı Akhisar Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title