Haberler

Ak Partili Yurttaş: Ey Milletim, Uyanık Ol

AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş; "Ey milletim! Uyanık olAK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş; "Ey milletim! Uyanık ol.

AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş; "Ey milletim! Uyanık olAK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş; "Ey milletim! Uyanık ol. Ortalığı savaş alanına çeviren, ülkeyi karıştırmak isteyen, huzur ortamını sabote eden, gençleri ve liseli öğrencileri alet etmeye çalışan, eski darbeci zihniyeti tekrar hortlatmak isteyen statükocu Ergenekoncu zihniyet yine işbaşında" açıklamasında bulundu.

Türkiye'nin ilerleme hamlesini hazmedemeyenlerin değişik oyunlar içerisine girerek gerçekleşen büyük yatırımları ve lider ülke Türkiye'yi gölgede bırakma amacında olduklarını kaydeden Yurttaş, "Bankaları yağmalayan, dershanelere saldıran, parti binalarını ateşe veren, polis arabalarını yakan, polislere taşla sopayla saldıran bu sözde devrimcilerin(!) nasıl bir Türkiye oluşturmak istediklerini açık ve seçik görmüş olduk" dedi.

Yurttaş; "Bir elinde içki şişesi, bir elinde sopayla güvenlik güçlerine saldıran ve polisi "orantısız güç' kullanmakla suçlayanların maskeleri kısa süre içinde düşmüştür ve milletimiz gerçekleri görmüştür. Bunların amacı imam hatip okullarını kapatmak, başörtüsü zulmünü tekrar hortlatmak, darbeci zihniyeti ülkeye egemen kılmak, ülkemizin 2023 hedeflerine ulaşmasını engellemek ve "lider ülke Türkiye' amacına engel olmaktır" diyerek şöyle devam etti:

"Ne yapılırsa yapılsın lider ülke Türkiye'nin önüne geçilmesine milletimiz izin vermeyecektir. Tüm kardeşlerime sabır ve dua etmelerini tavsiye ediyorum. Şiddeti gösteren ve şiddetten medet umanları dinlemeyin ve okumayın. Rabbimizden yardım isteyelim ve ülkemizin huzur ve mutluluğu için dua edelim." - Ankara

Kaynak: ANKA / Güncel

Muzaffer Yurttaş Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title