Haberler

Ak Partili Güvenç Kazada Yaralandı

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç'in içinde bulunduğu otomobil, Kırıkkale'nin Keskin İlçesi'ndeki bir kavşakta TIR'a arkadan çarptı.

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç'in içinde bulunduğu otomobil, Kırıkkale'nin Keskin İlçesi'ndeki bir kavşakta TIR'a arkadan çarptı. Kazada, Milletvekili Güven ile birlikte araç şoförü yaralandı. Kırıkkale Valisi Ali Kolat ile Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, hastanede Sıtkı Güvenç'i ziyaret etti.

Kaza, Keskin İlçesi'nin Efendi Köyü Kavşağı'nda meydana geldi. Kahramanmaraş'dan Ankara'ya giden 25 yaşındaki Ökkeş Kutlu Saman yönetimindeki 46 AK 363 plakakalı otomobil, önünde giden İdris Sezer yönetimindeki 47 PV 751 plakalı TIR'a arkadan çarptı. Kazada, otomobilde bulunan AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Güvenç ile şoförü Saman yaralandı.

Milletvekili Sıtkı Güvenç ve şoförü Ökkeş Kutlu Saman, kaza yerine sevk edilen 112 Acil Servis ekipleri tarafından Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza haberini alan Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ekrem Yıldız, Emniyet Müdürü Hasan Onar, Jandarma Komutanı Albay Harun Karabulut, Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Uzun ve AK Parti il Başkanı Mürsel Öcal hastanede yaralıları ziyaret etti.

Kırıkkale Üniversitesi Dekanı Prof.Dr. Osman Güler, tedavi altında bulunan Milletvekili Sıtkı Güvenç ile ilgili yaptığı açıklamada, şöyle dedi:

"İlk muayenede hayati tehlike yok gibi görünüyor. Birkaç çökme ve kırığı var. Ancak beyni etkileyecek bir kırık değil, takip ile düzebilecek durumda, Vücudu ve yüzünün değişik yerlerinde kesikler var. Bunlar ameliyathanede usulüne uygun dikilecek ve hastanemizde birkaç gün takip altında kalacak."

Vali Ali Kolat ise, ziyaret sonrası Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç'in, Ankara'ya giderken Kırıkkale sınırları içersiine girdiğinde bir kaza geçirdiğini ifade ederek, "Tıp Fakültesi Hastanemize intikal ettirildi. Gerekli müdahale yapılıyor. Allaha şükür ciddi bir durumu yok. Şoförünün durumu iyi, geçmiş olsun" dedi. - Kırıkkale

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kahramanmaraş Sıtkı Güvenç Ak Parti Politika Güncel Haberler

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Bakmadan Geçme

16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı?
Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title