Haberler

Ak Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın Karacabey'de

Güncelleme:

"Ak Parti, 2009 yerel seçimi öncesi verdiği sözleri bir bir yerine getiriyor."

AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın, Karacabey'de yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın, AK Parti Bursa Milletvekili Önder Matlı, AK Parti İl Seçim İşler Başkanı Tahsin Kara ve AK Parti İl Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Hasan Taş ile birlikte Karacabey'de asfaltlama çalışmaları süren köy yollarında incelemelerde bulundu.

Yalçın ve beraberindeki heyet 3 milyon liraya mal olan Akhisar ve Sultaniye köyleri arasındaki 13 kilometrelik asfalt çalışmasını yerinde inceledi. Burada değerlendirmelerde bulunan Başkan Yalçın, "Karacabey-Akhisar, Sultaniye-Akhisar ve Tophisar grup köy yolunun 13 kilometrelik bölümünün yapımı hızla gerçekleştiriliyor. Bu çalışmalar Ramazan Bayramı'ndan önce tamamlanacak" dedi.

AKHİSAR-SARIBEY ARASINDAKİ KÖY YOLU

Programda olmamasına rağmen Akhisar- Sarıbey arasındaki 4 km'lik yolunda yapımına da başlanacağını müjdeleyen AK Parti İl Başkanı Yalçın, "Bu yoldan 12 köy doğrudan yaralanacak. Tarımsal faaliyetlerde, bu yolun önemini biliyoruz. Biz her zaman halkımızla birlikte bu süreçleri beraber yürütüyoruz. İhtiyaçlarını yakından takip ediyoruz" diyerek yolun tüm Karacabey'e hayırlı olması dileğinde bulundu.

"SÖZÜMÜZÜ YERİNE GETİRİYORUZ…"

Başkan Yalçın, AK Parti'nin 2009 yerel seçimlerinden önce verdiği sözleri bir bir yerine getirdiği de hatırlatarak, AK Parti'nin verdiği sözlerini hayata geçirirken aynı zamanda vaat edilmeyen birçok yatırımın da çalışmasını yaptığını söyledi.

TOPHİSAR GÖLET PROJESİ

Başkan Yalçın ayrıca Tophisar Gölet Projesi'nin 2013 yılı itibariyle yatırım projesi kapsamına alınacağını da açıkladı. AK Parti Bursa Milletvekili Önder Matlı da, Karacabey'deki yol yapım çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

TEŞKİLATLA İFTAR

AK Parti İl Başkanı Yalçın, yol yapım çalışmalarıyla ilgili inceleme gezisinin sonunda AK Parti Karacabey İlçe Teşkilatı ile iftarda bir araya geldi. İftar programına AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın, AK Parti Bursa Milletvekili Önder Matlı, AK Parti İl Seçim İşler Başkanı Tahsin Kara, AK Parti İl Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Hasan Taş, AK Parti İl Yöneticisi Ali Özkan, AK Parti Karacabey İlçe Başkanı Mustafa Çelik ve AK Parti Karacabey İlçe Teşkilatı üyeleri katıldı.

"SURİYE'DE HAKLI OLANIN YANINDA OLDUK…"

Yalçın, iftar sonrası, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Çelik'in selamlama konuşmasının ardından ilçe teşkilatına seslendi. Suriye'de yaşanan gelişmelere değinen Başkan Yalçın, "Türkiye, Suriye konusunda her zaman haklının yanında oldu. Biz bu konuda zor olanı yapıyoruz. Önemli olan da bu…" dedi.

Yalçın ayrıca, dünyada büyük bir ekonomik kriz yaşandığını anımsatarak, "Bu süreçte herkes Türkiye'nin güvenilir bir liman olduğunu gördü" diye konuştu.

Başkan Yalçın, konuşmasının sonunda tüm teşkilatı partinin kuruluş yıldönümü olan 14 Ağustos Salı 2012 tarihinde yapılacak, Kadir Gecesi'ne denk düşen İl Başkanlığı iftarına davet etti. İl Başkanlığı'nın iftarı binlerce Bursalının katılımıyla BUTTİM bahçesinde düzenlenecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sedat Yalçın Karacabey Ak Parti Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title