Haberler

Ağrı'da Eğitim Çalıştayı Tamamlandı

Güncelleme:

Ağrı'da düzenlenen 'Türkiye'nin Zirvesinde Eğitim Çalıştayı' sona erdi. Çalıştayda, eğitimdeki mevcut durum ve sorunlar ele alındı.

Ağrı'da, eğitimde yol haritasının belirlenmesi ve öğrencilerin eğitim hayatına katkıda bulunulması amacıyla düzenlenen " Türkiye'nin Zirvesinde Eğitim Çalıştayı" tamamlandı.

Valilik koordinesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğünce dün başlayan çalıştayın ikinci günü, Kültür ve Kongre Merkezi'nde devam etti.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda, öğretmen Burak Karaca moderatörlüğünde Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi akademisyenlerinden Prof. Dr. Mehmet Teyfur, Prof. Dr. Murat Gökalp ve Dr. Öğretim Üyesi Abdulkadir Kurt, çalıştayın 1. etabında yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

Vali Mustafa Koç, burada yaptığı konuşmada, eğitimin her şeyin başı ve temeli olduğunu söyledi.

Kentin eğitimdeki fiziki şartların ve eğitim kadrosunun geçmişe göre iyi durumda olduğunu belirten Koç, şunları kaydetti:

"Eğitim alanında bırakın bu şekilde bir çalışma yapmak, fiili bir görevde bulunmak o konuyla alakalı bunu dert edinip düşünmek bile boşa gitmeyecek bir faaliyettir. Konu başlıkları bir rapor haline dönüştürülecek ve burada bitmeyecek. Maksadın hasıl olduğunu değerlendiriyorum. Bu çalıştayı yaparken bizim amacımız, öncelikle mevcut durumu görmek ve sonrasında sorunlarımız varsa bunları tespit etmek. Daha sonra da bunları iyileştirmek için tıpkı doktorun bir hastayı tedavi ettiği gibi kendimize yol ve yöntem belirleyeceğiz."

Koç, bütün kurumlarla işbirliği içerisinde, geleceğin güçlü Türkiye'sini inşa edecek, devleti ve milleti yüceltecek yeni nesiller yetiştirmeyi amaçladıklarını anlattı.

Vali Koç ve eşi Neslihan Gül Koç ile AİÇÜ Rektörü Prof.Dr Abdulhalik Karabulut, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, Eğitim-Bir-Sen Ağrı Şube Başkanı Süleyman Gümüşer, program öncesi "Yüreğimdesin Kudüs " temalı resim sergisinin açılışını yaptı.

Kaynak: AA / Güncel

Türkiye Ağrı Eğitim Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title