Haberler

Abidin Pergel Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde Saadet Partisi TRABZON DERNEKPAZARI belediye başkan adayı olan Abidin Pergel isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

31 Mart seçimlerinde Saadet Partisi TRABZON DERNEKPAZARI belediye başkan adayı olan Abidin Pergel isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. TRABZON DERNEKPAZARI ilçesinde toplam 6 aday ile yarışan Abidin Pergel isimli Saadet Partisi adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde Saadet Partisi TRABZON DERNEKPAZARI adayı Abidin Pergel kimdir? Saadet Partisi TRABZON DERNEKPAZARI adayı Abidin Pergel yüzde kaç oy aldı?

Abidin Pergel Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde Saadet Partisi TRABZON DERNEKPAZARI belediye başkan adayı olarak gösterilen Abidin Pergel DERNEKPAZARI ilçesinde % 9,17 oranında oy almıştır. DERNEKPAZARI ilçesinde % 9,17 oranında oy olan Abidin Pergel adlı Saadet Partisi adayı toplamda 274 adet oy sayısına ulaştı.

Abidin Pergel Kimdir?

Abidin Pergel seçim sonuçları

Abidin Pergel, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Saadet Partisi'nden Trabzon, Dernekpazarı Belediye Başkan Adayı oldu.

TRABZON DERNEKPAZARI ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title