Haberler

ABD'de 80 Araçlık Zincirleme Kaza Meydana Geldi!

Güncelleme:

Altı günde 650 kazanın yaşandığı ABD'nin Missouri eyaletinde 80 aracın karıştığı zincirleme kaza meydana geldi. Karla kaplı yolda uzun araç kuyrukları oluştu.

ABD'nin Missouri Eyaleti kara kışla mücadele ediyor. Karla kaplanan eyalet yollarında sadece Şubat ayının ilk 6 gününde 650 kaza meydana geldi.

80 ARAÇ BİRBİRİNE GİRDİ

Yaşanan kazalarda şimdiye kara 5 kişi hayatını kaybetti. En büyük kaza ise geçtiğimiz günlerde Marshfield'de meydana geldi. Tamamen karla kaplı yolda 60 ile 80 arasında araç birbirine girdi.

KAZA SONRASI YOL UZUN SÜRE TRAFİĞE KAPANDI

Kaza sonrası eyalet yolu uzun süre trafiğe kapandı. Yüzlerce araç kaza nedeniyle yolda kalırken temizleme çalışmaları sonrası yol trafiğe açıldı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Missouri 3.Sayfa Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (4)

Güzel:

Bu ülkenin başına gelen bütün kötülükler benim hoşuma gidiyor

6
1
yanıtYanıtla
tövbe tövbe:

benim tüylerim hic ürpermedi. . . irak i suriye yi afrikadaki ülkeleri düsününce. . . . az bile bu pisliklere böyle musibetler. . . .

6
0
yanıtYanıtla
Geri zekalılar:

Gariban bir insanın düşmesine ne zamandan beri sevinir oldu Türk milleti. Hem bu acz içinde olduğumuzu ve yüksek şahsiyetli milletimizin biraz vasat günler yaşadığının göstergesidir.

1
2
yanıtYanıtla
PİSO:

AFFERİM SİZEEE

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title