Haberler

Aa Fotoğraflarıyla 81 İlde "15 Temmuz" Sergisi

Anadolu Ajansı (AA) foto muhabirlerinin, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişiminde ve sonrasında çektikleri fotoğraflar, Çanakkale'de sergilendi.

Anadolu Ajansı (AA) foto muhabirlerinin, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişiminde ve sonrasında çektikleri fotoğraflar, Çanakkale'de sergilendi.

Tarihi Saat Kulesi Meydanı'nda vatandaşların izlenimine sunulan "15 Temmuz Milli İradenin Yükselişi" sergisinde, 50 fotoğraf yer alıyor.

Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, serginin açılışında yaptığı konuşmada, 15 Temmuz gecesi Türk milletinin onurlu bir duruş sergilediğini, bunun AA foto muhabirlerinin çektiği fotoğraflara net bir şekilde yansıdığını belirterek, şöyle konuştu:

"O gece görev başında olan gazetecilere, basın mensuplarına da teşekkür ediyorum. 15 Temmuz gecesi demokrasiye, milletine, bayrağına, vatanına sahip çıkarak canını feda eden şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyorum. 15 Temmuz gazilerimize de şükranlarımızı sunuyoruz. Bu darbe girişimini aziz milletimiz asla unutmayacaktır. Milletimiz ve Çanakkaleli vatandaşlarımız ile bizler 15 Temmuz şehitlerimizin hatıralarını sonsuza kadar yaşatacağız."

Serginin açılışına, Çanakkale İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Necmi İnce, İl Emniyet Müdürü Celal Sel, Lapseki Kaymakamı Tahir Şahin, Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, Sağlık İl Müdürü Ali Taşçı, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Genel Sekreteri Sema Sandal, Çanakkale Ticaret Borsası Genel Sekreteri Sevcan Elver, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Babacanoğlu, Kent Konseyi Başkanı Engin Kandemir, Memur-Sen İl Başkanı Suat Özen, Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mustafa Vurucu, Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İbrahim Ejder ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Çanakkale Evi'nde de açılacak sergi, 31 Temmuz'a kadar ziyaret edilebilecek.

Kaynak: AA / Güncel

Anadolu Ajansı Orhan Tavlı Çanakkale Lapseki Politika Güncel Haberler

title