Haberler

4. Mysia Uluslararası Havacılık Festivali

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Stantlardan görüntü- Festival açılışı- Uçakların gösterileri. 4. Mysia Uluslararası Havacılık Festivali-Festival kapsamında Akçay sahilinde gösteri yapan uçaklar izleyenlerin beğenisini topladı Edremit Körfezi'nde kurulan ilk havacılık derneği olan Körfez Sportif Havacılık Kulübü tarafından organize edilen festivalin dördüncüsü, Edremit Belediyesi'nin katkıları ile başladı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Stantlardan görüntü- Festival açılışı- Uçakların gösterileri. 4. Mysia Uluslararası Havacılık Festivali-Festival kapsamında Akçay sahilinde gösteri yapan uçaklar izleyenlerin beğenisini topladı Edremit Körfezi'nde kurulan ilk havacılık derneği olan Körfez Sportif Havacılık Kulübü tarafından organize edilen festivalin dördüncüsü, Edremit Belediyesi'nin katkıları ile başladı.Balıkesir'de 4. Mysia Uluslararası Havacılık Festivali kapsamında Akçay sahilinde gösteri yapan uçaklar, izleyenlere unutulmaz bir akşam yaşattı.Türkiye'nin ilk lisanslı akrobasi pilotlarından Ali İsmet Öztürk, 2012 ve 2013 yıllarında olduğu gibi festivale bu yıl da katıldı. Şehitler için bir dakikalık saygı duruşu ile başlayan etkinlikler, Öztürk'ün akrobasi gösterisiyle sürdü.Pilot eğitimcilerinden Mustafa Güler de bir gösteri sundu. Festivalde çeşitli uçuş okullarından pilotlar da sorti uçuşları yaptı. Türk Hava Kurumu, paramotor gösterisiyle bu yıl Mysia'da yerini aldı. Sportif Havacılık Federasyonu'nun uçaklarıyla desteklediği festivalde, model uçak ve helikopter gösterileri de gerçekleştirdi. Festivalin ilk günü Öztük'ün gösterisiyle sona erdi.Festivali binlerce vatandaşın yanı sıra Vali Mustafa Yaman ve Edremit Belediyesi Başkanı Kamil Saka da izledi. Festival yarın Altınoluk sahilinde devam edecek.

Kaynak: AA / Güncel

Edremit Belediyesi Ali İsmet Öztürk Edremit Körfezi Akçay Politika Güncel Haberler

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Bakmadan Geçme

16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı?
Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

title