Haberler

2007'nin Stresini Türkiye Böyle Attı

Yeni Yılı Umut, Heyecan ve Coşkuyla Karşılayan Türkiye'nin Dört Yanında Caddeler, Meydanlar, Parklar, Sahiller ve Eğlence Mekánları Doldu Taştı.

Yeni yılı umut, heyecan ve coşkuyla karşılayan Türkiye’nin dört yanında caddeler, meydanlar, parklar, sahiller ve eğlence mekánları doldu taştı.

Özellikle kış turizmine yönelik Bursa Uludağ, Bolu Kartalkaya ve Abant, Erzurum Palandöken’de, eğlenenler arasına çok sayıda turist de katıldı. İşte, Türkiye’den 2008’e giriş manzaralarından birkaçı...

PUTİN ’ERZURUM’DA Palandöken’de Polat Renaissance, Dedeman Ski Resort, Palan ve Dedeman Ski Lodge Otellerin balo salonlarında başlayan ve yeni yıla karlar üzerinde dansöz oynatarak, dans ederek giren yerli ve yabancı turistler, doyasıya eğlenme olanağı buldular. Rus turistler için saat 23.00 sıralarında Rusya televizyonu açıldı. Moskova’dan canlı yapılan yayın, dev ekranlı televizyonlarla eğlence merkezlerine verildi. Önce TV’den Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in tüm dünya için istediği barış; sevgi ve mutluluk dolu yeni yıl mesajı yayınlandı. Ardından Ruslar ve diğer turistler, topluca kadeh kaldırdı ve çılgınca dans etmeye başladılar.

GREVDE GİREN DE VAR İzmit Umuttepe Yerleşkesi’nde kurulu yaklaşık 50 bin öğrencinin eğitim gördüğü Kocaeli Üniversitesi’nde, kantin, yemekhane ve öğretim üyeleri restoranında çalışan 90 işçi, yeni yıla grevde girdi.

YILIN SON ÜÇÜZLERİ Balıkesirli işçi Harun Solak ile ev hanımı Elif Solak, 2007’nin son saatinde üçüz bebek sahibi oldu. Önceki gün sancıları başlayan Elif Solak Balıkesir Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Genç anne, sezaryen ile 1 kilo 800’er gram ağırlığında iki kız, 2 kilogram ağırlığında bir erkek bebek dünyaya getirdi. Doğumu yaptıran doktor Alaaddin Kaçar bebeklerin sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title