Haberler

Bodrum'da Silahlı Saldırı: 1 Ölü, 1 Yaralı

Güncelleme:

Bodrum'daki bir barın muhasebecisi olan İlhan Kabala uğradığı silahlı saldırıda öldü, yardımcısı Buğrahan Akyüz ağır yaralandı.

Bodrum'daki bir barın muhasebecisi 34 yaşındaki İlhan Kabala uğradığı silahlı saldırıda öldü, yardımcısı 24 yaşındaki Buğrahan Akyüz ağır yaralandı. Polis, saldırganın yakalanması için çalışma başlattı.

Gümbet'teki dayısının işlettiği barda muhasebeci İlhan Kabala, bugün saat 05.00'e kadar çalıştıktan sonra, yardımcısı Buğrahan Akyüz ile 2 kilometre uzaklıktaki Siteler Caddesi'nde kaldıkları eve gitmek üzere 34 GRN 38 plakalı otomobille yola çıktı.

Evin önüne geldiklerinde, yanlarına yaklaşan bir kişi otomobilden inen Kabala'ya belinden çıkardığı tabancasıyla peş peşe ateş etti. Baş ve göğsüne 4 kurşun isabet eden Kabala, öldü.

Saldırgan, otomobilden inip kaçmaya çalışan Akyüz'ü de 20 metre kadar ileride yakalayıp, baş ve sırtından vurup yaraladıktan sonra, plakası tespit edilemeyen otomobiline binip, kaçtı. Silah sesini duyan çevredekilerin haber vermesi üzerine sevk edilen polis ve 112 Acil Servis ekipleri durumu ağır olan Akyüz'ü Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

Yoğun bakım ünitesinde tedaviye alınan Akyüz'ün hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi. Kabala'nın cesedi polis ve savcının incelemesenin ardından otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Saldırıyı duyunca geldiği olay yerinde yeğenin yerde kanlar içindeki cesediyle karşılaşan 45 yaşındaki İbrahim Aslan şoka girdi. Aslan, yeğeninin öğretmen olduğunu, ancak ataması yapılmayınca yanında muhasebeci olarak çalışmaya başladığını belirterek, "İkisi de çok temiz dürüst çocuklardı. Geç saate kadar çalışıp, evlerine gitmek için bardan ayrılmışlardı. Kim böyle bir şey yaptı bilmiyorum. Çok üzgünüm" dedi.

Polis, olayın ardından plakası alınamayan otomobille kaçan saldırganın belirlenip yakalanması için çalışma başlattı. Soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kabala Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title