Haberler

2. Anadolulu Girişimci İş Kadınları Zirvesi Sonuçlandı

İlki 2006 Yılında Kahramanmaraş'ta 21 İlin Katılımıyla Gerçekleştirilen Anadolulu Girişimci Kadın Zirvesi'nin İkincisi Hatay Kagid'in Ev Sahipliğinde Yapıldı.

İlki 2006 yılında Kahramanmaraş'ta 21 ilin katılımıyla gerçekleştirilen Anadolulu Girişimci Kadın Zirvesi'nin ikincisi Hatay KAGİD'in ev sahipliğinde yapıldı.

Toplam 18 şehirden 20 derneğin 200 üyesinin katılımıyla gerçekleştirilen zirveye, TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Parseker, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Aynur Bektaş, TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkanı Celal Beysel, TÜRKONFED Kadın Komisyonu Başkanı İlknur Denizli, akademisyenler ve bürokratlar katıldı. Antakya Savon Otel'de bir araya gelen girişimci iş kadınları adına Hatay Kadın Girişimciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Gülay Yüceer, 2.

Anadolulu Girişimci İş Kadınları Zirvesi'nin sonuç bildirgesini açıkladı. Yüceer, "Biz kadınlar, ortak paydamız olan kadın girişimci kimliğimizle buluşarak, büyük bir güç oluşturduk. Bizlerin Türkiye ekonomisine ve ilerlemesine katkıda bulunmak, bize bugüne kadar miras bırakılan cumhuriyet değerlerini bizden sonraki nesillere güçlendirerek bırakmak gibi önemli sorumluluklarımız var. Bu yolda önümüze çıkan zorlukları aşmak için tüm resmi ve sivil toplum kuruluşlarının arkamızda olacağına inancımız tamdır.

Federasyon çatısı altında güçlenmek için yola çıktığımız bu günlerde tüm kadın derneklerini aramızda görmekten mutluluk duyacağız" ifadelerini kullandı.

Açıklanan sonuç bildirgesinde 3. Anadolulu Girişimci İş Kadınları Zirvesi'nin, Mart 2009'da Adana'da gerçekleştirileceği belirtildi.

(OK-YK-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title