Haberler

GTA hayranı Almanya'da canlı yayını bastı!

Güncelleme:

Alman yarışma programı olan Schlang den Star'ı basan bir GTA hayranı, sunucuya GTA 6'nın ne zaman çıkacağını sordu.

Rockstar Games'in popüler aksiyon serisi GTA, oyun tarihinin en önemli yapımları arasında yer alıyor. Bu nedenle, GTA hayranları bazen çok tutkulu olabiliyor. Özellikle, 2013 yılında piyasaya sürülen GTA 5'in 8 yaşında olduğunu düşünülürse, GTA 6'yı bekleyen oyuncu sayısının bir hayli fazla olduğu söylenebilir. Son dönemde GTA 6 hakkında ortaya çıkan iddialar ve sızan bazı görüntüler olsa da Rockstar Games yeni oyun hakkında henüz resmi bir açıklama yapmış değil.

SAHNEYE ATLAYIP, SUNUCUYA "GTA 6 HANGİ CEHENNEMDE?" SORUSUNU YÖNELTTİ

Alman yarışma programı Schlang den Star'ın canlı yayınını basan GTA hayranı kendisini 'Taser' olarak tanıttı ve programın sunucusu Elton'a "GTA 6 hangi cehennemde?" sorusunu yöneltti. Sahneye bir anda koşarak çıkmasından dolayı kadın yarışması biraz korkmuş olsa da, Elton, bu tarz olaylara alışık bir tavır sergiledi.

Taser, Elton'a "Yapacağın en iyi şey bunu kameraya doğru söylemek: GTA 6 nerede?" dedi Elton ise, "Hayır, buna ihtiyacım yok. Daha GTA 5'i bitirmedim bile" dedi. Aralarında geçen diyalogun ardından Taser, güvenlik görevlisi eşliğinde sahneden çıkartıldı.

Canlı yayını basan oyuncunun bunu Schlang den Star isimli yarışma programında yapmasının sebebi, sunucu Elton'un daha önce Halo 3 ve benzeri popüler oyunların Almanca dublajlarını yapmış olması.

Discord sunucumuza katılmak için tıklayınız.
Kaynak: Haberler.com / Gamegar

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (4)

tövbekar 34:

eskiden beyaz zehir eroin alkol bagimliliari vardi simgi oyun bagimlilari var kim bunlari bu hale getiriyor

39
28
yanıtYanıtla
tarafsızgörüş:

planlı yapılmış gibi. duyurmak için

23
5
yanıtYanıtla
Uğur Duran:

Hangi cehennemde mi? ya bırakın bu Hollywood Türkçesini,,, adam resmen sövdü işte!!

4
0
yanıtYanıtla
Veysel :

GTA internetten oynanan 3 boyutlu bir oyundur.Bu insanlar kafayı sıyırmış....

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title