Haberler

Altının gram fiyatı 489 lirayla rekor kırdı

Güncelleme:

Güne yükselişle başlayan altının gram fiyatı 489 lirayla tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü. Şu sıralar gram altın 486 liradan işlem görürken, çeyrek altın 798 liradan, cumhuriyet altını da 3.252 liradan satılıyor.

Dün, altının ons fiyatı ve dolar kurundaki yükselişe paralel değer kazanan gram altın, günü bir önceki kapanışın yüzde 1 üzerinde 483,3 liradan tamamladı. Gram altın, yeni güne de değer kazancıyla başlamasının ardından 489 lirayla tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü. Altının gram fiyatı saat 15.10 itibarıyla 486 liradan işlem görüyor.

ÇEYREK VE CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

Aynı dakikalarda çeyrek altın 798 lira, cumhuriyet altını da 3.252 liradan satılıyor. Altının ons fiyatı ise şu sıralarda 1.913 dolar seviyesinde bulunuyor.

ONS ALTINDA 1.920 DOLAR DİRENÇ KONUMUNDA

Analistler, dün ABD Başkanı Donald Trump'ın teşvik paketi görüşmelerine yeniden dönülebileceğini belirtmesi ve küresel bazda beklentilerden kötü gelen makro ekonomik verilerin altının ons fiyatını desteklediğini söyledi. Bugün, ABD'de toptan eşya stoklarının takip edileceğini kaydeden analistler, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını ve jeopolitik gelişmelere ilişkin haber akışının da yatırımcıların odağında olmaya devam ettiğini bildirdi. Analistler, teknik açıdan altının ons fiyatında 1.880 doların destek, 1.920 doların direnç olarak öne çıktığını ifade etti.

Kaynak: AA / Ekonomi

Amerika Birleşik Devletleri Haberler

500

Yorumlar (8)

KARLI DAĞ:

Uçmak bu olsa demek. . Dolar, altın, euro uçuyor. . Biz arkalarından melün melün bakıyoruz.

73
1
yanıtYanıtla
kazım:

daha ne rekorlar kıracağız damat çok iyiye gidiyor avrupa da sayılı ülkeler arasına girdi ne rekorlar kıracak daha

9
0
yanıtYanıtla
zafer:

İlkokula giderken biriktirdiğim 1 aylık harçlığımla çeyrek altın alabiliyordum. O zamanlar çeyrek 27 liraydı. Ah ah gençler bilmez eski Türkiye çok kötüydü.

6
2
yanıtYanıtla
ÜLKÜCÜ:

OKUL HARÇLIGIMLA ALTIN YAPABİLİYORDUM. ŞİMDİ HAYAL. AMA BELKİDE BAŞKANLIK SİSTEMİNİN UÇUŞ MODELİ BU HALİMİZ. DEMİŞLERDİ SÖZLERİNDE DURDULAR ADAMLAR. HATIRLAYIN BAŞKANLIKLA UÇUŞA GEÇECEZ DERLERDİ YA. VALLA UÇUYOZ. AKLIMIZIDA UÇURACAKLAR BU GİDİŞLE. AKLINIZA SAHİP OLUN DERİM. ÇÜNKÜ 2023 SEÇİMLERİNDE SEÇMENİN EN BÜYÜK KOZU, ACICIK KALAN AKLIMIZ. BİZDE , BİZİ UÇURANLARI UÇURSAK NASIL OLUR. HEP ONLAR UÇURURKEN YORULDULAR. BİRAZDA BİZ UÇURALIM. KARŞILIKLI UÇURMAK GÜZEL OLUR BENCE. NE DERSİNİZ. SIRA VEFADA.

5
2
yanıtYanıtla
HBC:

TÜM ZAMANLARIN REKORU DEĞİL. 2 AY ÖNCE ÇEYREK 850 Yİ GÖRDÜ ŞUAN 800 LİRA

0
2
yanıtYanıtla
EFEDAYI:

Ons 1920 dolar ; bu kadar yükselmesine gerek yok. Yani gerçek enflasyon kadar faiz verilmediği sürece dolarda euroda altında rekor kırmaya devam eder. Bankaya 100 bin TL koyup 1 sene sonra 90 bin TL alıyorsunuz. Kim TL ile tasssarruf eder ?

1
1
yanıtYanıtla
PAŞALI:

Düğünlerde erik dalı, çeyrek takı çok güzel gidiyordu ama artık o mutluluklar sona erdi.

1
0
yanıtYanıtla
fatih:

altın fiyatları demişsin doların avronun reklamını yapar gibi onları göstermişsin

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title