Haberler

    Galatasaray'da, Luiz Adriano Transferi İçin Taffarel Devreye Girdi

    Güncelleme:

    Galatasaray Kaleci Antrenörü Claudio Taffarel, Spartak Moskova'da forma giyen Luiz Adriano'nun transferi için harekete geçti.

    Bu sezon lige iyi başlayan ancak sakat ve cezalı oyuncuların fazlalığı nedeniyle art arda kötü sonuçlar alan Galatasaray, golcü ihtiyacını Rusya'dan gidermek için harekete geçti. Sarı-kırmızılılar, Spartak Moskova'nın golcüsü Luiz Adriano'nun işini bitirme noktasına geldi.

    Shaktar Donetsk'te uzun yıllar attığı gollerle adından söz ettiren ve daha sonra Milan'a transfer olan Adriano, İtalya'da aradığını bulamamıştı. Fenerbahçe'nin transferi için geçtiğimiz dönemlerde yoğun uğraş verdiği Sambacı'nın ikna edilmesinde Galatasaray Kaleci Antrenörü Claudio Taffarel'in büyük rol oynadığı belirlendi. 31 yaşındaki Brezilyalı futbolcu ile her konuda anlaşma sağlanırken, iş artık Spartak Moskova ile pazarlıklara kaldı. Taffarel'in görüştüğü Adriano'nun Galatasaray'da oynamayı kabul ettiği bildirildi.

    GALATASARAY 4 MİLYON EUROLUK BONSERVİSİ GÖZDEN ÇIKARDI

    Cim-Bom'un, Spartak Moskova ile 1.5 sene daha sözleşmesi bulunan Luiz Adriano için 4 milyon euro bonservis vermeye sıcak baktığı bildirildi. Sarı-kırmızılıların, Adriano'yla 3.5 yıllık anlaşma yapmak istediği ifade edildi.

    Transferin gerçekleşmesi durumunda büyük ses getireceği planlanan Adriano dışında Galatasaray bir forvet takviyesi daha yapacak. Gomis'in satılmasından sonra gol yollarında büyük sıkıntı yaşayan Cim-Bom'da Adriano'nun gelmesi durumunda bu sorunun ortadan kalkacağı düşünülüyor.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Cláudio Taffarel Spartak Moskova Luiz Adriano Galatasaray Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
    500

    Yorumlar (5)

    beşiktaş 1903:

    gesenin parası yok ki neyle alacak. paratorun tazminatını veremediği için gönderemiyor başına bela

    4
    16
    yanıtYanıtla
    8 taş:

    fiko para komidinin üstünde nasıl bi kuyruk acısı var meşşektaşlılarda

    yanıt12
    yanıt2
    ağır olun kararlı olun dik durun:

    şampiyon luk gitti şampiyonlarligi gitti siz taraftarı aptal mı sanıyorsunuz golcü yü neyapacaksınız albayra en az 2 golcü alacağız dedi 0 çektiniz şimdi bu neyin korkusu neyin yalanı size güvenen kaç aptal var acaba siz dik durmayı biile bilmi yorsunuz galatasaray düşmanı diyorsunuz herkeze siz en büyük düşman ağır taşı yerinde ancak vinçle kaldırısın ama hafif taşı çocuklar bile alır oynar bizimle resmen oynuyor dünki çocukla başkan olmuş yönetici olmuş butakımın tek kurtuluşu atnan polatdır

    2
    10
    yanıtYanıtla
    G S CİMBOM AŞIĞI:

    andsmero bu takımı şampiyon yapan fatih terimdir tudor olsaydı bu takım şampiyon olamazdı belliki senin bilgin çok zayıf sen çok biliyorsun tudor kimi çalıştırıpta açık ara şampiyon yapmış

    11
    0
    yanıtYanıtla
    galatasaraylılar pendik:

    nah yapar aç tavuk kendini buğday tarlasında sanarmış bazı ları açlıktan çocuklarının birikim parası kumbarasını patlatıp karnını doyuruyor dün daha medyaya düşmüştü

    yanıt2
    yanıt1
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title